Gatvė pavirto dulkių debesiu

Vasario 16-osios gatve be reikalo geriau nevaikštinėti... Gedimino Nemunaičio nuotr. Vasario 16-osios gatve be reikalo geriau nevaikštinėti... Gedimino Nemunaičio nuotr.

Stojus sausiems ir vėjuotiems orams į redakciją paskambinusi ukmergiškė vėl prisiminė remonto laukiančią, duobėtą ir dulkėtą Vasario 16-osios gatvę.

Moteris atkreipė dėmesį į dulkių debesis, jų žalą sveikatai ir teiravosi, ar nėra jokios tvarkos, įpareigojančios miesto tvarkdarius laistyti tokias, problemų keliančias, gatves.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Ukmergės skyriaus laikinoji vedėja Vitalija Motiejūnienė paaiškino, kad įstatymo ar tvarkos, reglamentuojančių būtinybę panašiais atvejais laistyti gatves, tikrai nėra. Tad negalima būtų ir įpareigoti miestą prižiūrinčias įmones gatvę palieti.

V.Motiejūnienė ragino vairuotojus, jei tik įmanoma, Vasario 16-osios gatve vengti važiuoti ir taip sukelti kuo mažiau nepatogumų sau ir aplinkiniams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+9 # ok 2019-04-11 15:46
Vengti važiuoti,taip kalbeti gali tik visiškas bukaprotis.Tai gal pasakysi,per kur šitam mieste,kurį pavertė savartynu važiuoti.Jau keli metai,beveik vidury centro žvyrkelis,kitos gatves iškastos,o kurios dar neiškastos,greit irgi pravažiuot bus nebeimanoma,juk duobe ant duobes.Neatsimenu,kad taip kada nors butu buve,anksciau tai po žiemos bent užpildavo tas duobes ir patrepsedavo,tai bent kelis dienas laikydavo,o dabar,kažkas baisaus.Išrinko ta pati silpnaproti,kuris daro sutartis su bankrutuojančiomis imonemis,kad pasidalinti su ta imone pinigus,kai ji paskelbs bankrota.Nors dar gerai bent,kad Saros neišrinko,geriau jau bukaprotis,nei konservatorė Sara,visai butu baigta.O kas liečia kelius,tai ju nebesutvarkys niekada,kol prades tvarkyti ka išrause,prades griuti tai,ka jau aptvarke.Uždaras ratas.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų