Ukmergės miesto kultūra

Ukmergės daugiabučių namų bendrijos raginamos savo kiemus asfaltuoti naudojantis rajono biudžeto lėšomis. Tačiau anaiptol ne visuomet tokie bendri projektai būna labai sėkmingi.

Kelius „sustatė“ į eilę

Lietuvos automobilių kelių direkcija, atsižvelgdama į visuomenės poreikius, savivaldybių prašymus ir išanalizavus esamą situaciją, sudarė asfaltuotinų ruožų atrankos kriterijus bei prioritetinę žvyrkelių ruožų asfaltavimo eilę.

Šešuolių miestelis atsinaujino: čia pakeistas kelias, šiuo metu tvarkomi šaligatviai. Naujas kelias nutiestas per visą miestelį.

Pradėti keisti vamzdynai

Pirmadienio rytą dvi Ukmergės įmonės tuo pat metu pradėjo vamzdynų keitimo darbus Vasario 16-osios gatvėje.

Eina į pabaigą kelio nuo Ukmergės iki Deltuvos remonto darbai, tačiau žmonės tikina, kad betaisant kelią kai kas buvo ir pagadinta. 

Nerimsta aistros dėl niekaip nebaigiamos tvarkyti Veterinarijos gatvės, kurioje pradedama ir naujų darbų. Tačiau kai kuriais jų, pavyzdžiui, tiesiamais naujais takais gyventojai stebisi, vadina neapgalvotais.

Pradėtos tvarkyti po žiemos duobėmis nusėtos miesto gatvės. Technikos sulauks ir daugiabučių namų kiemai. Deja, tvarkytojų pastangoms maišo ne tik dažnas lietus, bet ir nepakankamas finansavimas.

Šią savaitę gausiai iškritęs sniegas kelių ir gatvių valytojus įdarbino anksčiau nei įprastai sulaukus žiemos sezono. Tokią jo pradžią kelininkai tradiciškai vadina netikėta.

Tvarkant kelius visada kyla nepatogumų, tačiau Deltuvos seniūnijos, kurios teritorijoje vyksta kelio rekonstrukcija, seniūnas Gintaras Radzevičius sako, kad kelininkai pridarė seniūnijai ypač daug žalos.

Praėjusią savaitę vykusiame rajono tarybos posėdyje nedalyvavo net 6 iš 25 rajono tarybos narių. Priežastys – pačios įvairiausios: ligos, atostogos, asmeninės ar darbo reikalai.

Puslapis 1 iš 3

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų