10 geriausių dovanų vaikinui Valentino dienos proga

Tenka pripažinti, jog vaikinams Valentino dienos laukti yra gerokai lengviau – norint pasveikinti merginą akivaizdžiu pasirinkimu tampa gėlių puokštė bei saldumynai, neesantys originaliomis dovanomis, bet vis vien nuolatos pradžiuginantys kiekvieną merginą.

Tuo tarpu dailiosios lyties atstovėms tenka visuomet ieškoti kažko unikalaus bei atitinkančio vaikino lūkesčius ir pomėgius, kadangi vienokios ar kitokios jau tradicija tapusios dovanos su Valentino diena sveikinant vaikinus tiesiog nėra. Ir visgi, per ne lyg gilintis į individualius vaikino pomėgius ar kažką, kas padėtų renkant dovaną jam, nėra būtina – galite išsisukti iš keblumų pasirinkdamos vaikinui dovaną ir gerokai lengviau, dovanodamos sparčiai populiarėjančius bei originalius dovanų šiai progai pasirinkimus.

Romantiškas skrydis oro balionu


Jūsų vaikinas – romantikos mėgėjas? O galbūt jis niekuomet neatsisako galimybių patirti kažką naujo bei mėgautis unikaliais nepamirštamais įspūdžiais? Tokiu atveju romantiškas skrydis oro balionu dviem yra neabejotinai geriausia, ką galite jam padovanoti šios šventės metu.

Ši dovana ne tik suteiks galimybę mėgautis įspūdingais vaizdiniais skrendant pasirinktinai virš Kauno, Vilniaus, ar kitų dailių vietovių, bet ir leis visu tuo mėgautis drauge. Būtent tai ir garantuos maksimalią išliekamąją šios dovanos vertę, sustiprinsiančią Jūsų tarpusavio santykius su vaikinu dar labiau.

„Pailsėk“ programa vyrams


Ši poilsio programa yra ko gero vienas efektyviausių pasirinkimų visoje šalyje, kalbant apie galimybę vyrams visapusiškai atpalaiduoti tiek savo kūną, tiek ir mintis. „Pailsėk“ programą vyrams sudaro pirtis bei nugaros, pėdų ir galvos masažai.

Visa tai Jūsų vaikinui leis visapusiškai atsigauti, už ką jis Jums bus tikrai dėkingas. Ypač jei Jūsų vaikinas propaguoja aktyvų gyvenimo būdą – tokiu atveju ši procedūra jam taps dar vertingesne.

Individuali visureigio vairavimo bekele pamoka


Jūsų vaikinas yra tikras automobilių fanatikas, negalintis įsivaizduoti nei savo kasdienybės, nei savo asmenybės be šių transporto priemonių? Tokiu atveju tokia dovana be jokių dvejonių jam tiesiog atims žadą.

Šios pamokos, pirmiausia, leis išbandyti kokybiško visureigio valdymą, ko suteikiami pojūčiai yra žymiai įdomesni nei vairuojant įprastą lengvąjį automobilį. Džiugins ir išvaizdūs bei įvairūs pamokose su visureigiu įveikiami maršrutai, kurie visą šį nuotykį pavers dar efektingesniu bei įsimintinesniu.

Koučingo sesija


Koučingo sesija nėra ypač romantiška dovana. Ir visgi, ja tikrai žymiai labiau už kažką banalaus bei įprasto mėgausis kiekvienas vaikinas, negalintis ištverti nei dienos be pastangų tobulėti. Tai – ideali dovana žingeidiems bei nuolatos tobulėjimo galimybių ieškantiems žmonėms.

Koučingo sesija visapusiškai motyvuos siekti užsibrėžtų tikslų bei realizuoti save. Koučingo profesionalo dėka užsiėmimo metu žmonės yra motyvuojami atsikratyti baimių bei ryžtingai judėti į priekį. Trumpai tariant – tai yra tobulas pasirinkimas be progreso gyventi negalintiems individams.

Pasiplaukiojimas irklente


Jūsų vaikinas mėgsta įvairią įdomią fizinę veiklą? Tuomet pasiplaukiojimas irklente Jūsų draugijoje jam tikrai suteiks galybę įsimintino džiaugsmo!

Pasiplaukiojimas irklente yra vertas Jūsų dėmesio dėl savo garantuojamų unikalių pojūčių. Plaukdamas irklente atsistojęs Jūsų vaikinas jausis tarsi vaikščiodami vandeniu – šių įspūdžių jis nepamirš dar tikrai ilgai.

Pasivažinėjimas elektriniais riedžiais


Norite jaukiai bei romantiškai, bet tuo pačiu ir originaliai ir įdomiai praleisti laiką kartu su savo vaikinu? Tuomet pasivažinėjimas elektriniais riedžiais tikrai pateisins Jūsų Valentino dienos proga ieškomai dovanai keliamus lūkesčius.

Elektriniai riedžiai – tai moderni transporto priemonė, leidžianti po miestą ar jo apylinkes keliauti greitai bei komfortabiliai. Ši pramoga leis ne tik apžiūrėti įdomiausias bei gražiausias aplinkinių vietovių vietas, bet ir mėgautis vienas kito draugija kartu su savo vaikinu – visa tai garantuos maksimaliai pozityvias emocijas!

Romantiška poros fotosesija


Neatsiras nei vieno, kuris nesimėgautų romantiška poros fotosesija. Tai  - ne tik linksmai praleistas laikas, kartu su mylimu žmogumi įsikūnijant į įvairiausius personažus, bet ir romantiškos akimirkos, kurias galėsite įamžinti, jomis su savo vaikinu bei potencialiai – būsimu vyru, mėgaudamiesi ir ateityje.

Vyno ir šokolado degustacija


Vynas ir šokoladas yra fenomenalus derinys, jei yra pateiktas tinkamai. Tam pritaria ir jūsų vaikinas, mėgstantis tiek kokybišką brandintą vyną, tiek ir iš geriausios kokybės pupelių pagamintą šokoladą? Tuomet jam kvietimas su Jumis apsilankyti būtent šių dviejų dalykų degustacijoje bus išties džiugia dovana.

Degustacijos metu neabejotinai pagrindiniu vakaro akcentu taps aukščiausios kokybės skoniai, kurių nei Jūs, nei jūsų antroji pusė nepamiršite dar ilgai. Ir visgi, įspūdį paliks ne tik tai, bet ir jauki atmosfera, kuria džiaugdamiesi su mylimu žmogumi mėgausitės vienu geriausių vakarų savo pažinties metu.

Royal Athletic Club dovanų čekis


Jūsų vaikinas negali įsivaizduoti savo kasdienybės be sporto, propaguodamas sveiką gyvenimo būdą bei prižiūrėdamas savo išvaizdą? Tokiu atveju dovanų čekis į Royal Athletic Club, užtikrinsiantis galimybę efektyviai prižiūrėti savo kūną, taps jam ko gero viena iš geriausių įmanomų Valentino dienos dovanų apskritai.

Šiame sporto klube Jūsų vaikinas galės išbandyti sportą salėje profesionalių trenerių priežiūroje, grupines treniruotes, taip pat ir kokybiškai įrengtą poilsio zoną, kurioje bus galima rasti visko, ko reikia visapusiškam poilsiui po sunkių treniruočių. Tai užtikrins pagerėjusią sveikatą bei fizinę formą. Viskas ko reikia norint tokių rezultatų – tai šis dovanų kuponas bei išankstinė Jūsų vaikino motyvacija tokiai veiklai!

 Jodinėjimo abonementas


Jūsų vaikinas mėgsta gamtą, gyvūnus bei įvairias naujas patirtis? Tuomet jodinėjimo abonementas jo tikrai nenuvils!

Taip neabejotinai bus dėl to, jog jodinėjimas yra ne tik nauja patirtis, garantuojanti galybę nepamirštamų įspūdžių, bet ir savotiška relaksacija, leidžianti atpalaiduoti tiek kūną, tiek ir mintis. Negana to, tokios dovanos efektą dar labiau padidins tai, jei jodinėjimo abonementą išsipirksite ir sau, tokiu būdu galėdami šią pramogą su vaikinu išbandyti kartu – tai visus tokio užsiėmimo įspūdžius pavers dar efektingesniais.

 

Jei vis dar nepavyko nieko surasti, rekomenduojame peržiūrėti kokios dar dovanos valentino dienos proga tinka vaikinui paspaudus čia.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Domingo 2023-01-04 11:13
Ég er mjög hrifinn af ritfærni þinni sem og skipulaginu á blogginu þínu. Er þetta gjaldað þema eða breyttirðu því sjálfur? Engu að síður haltu áfram að skrifa frábærlega, það er sjaldgæft að sjá fallegt blogg eins og þetta í dag.

Here is my homepage: www.podsliving.sg: https://www.podsliving.sg/forums/topic/home-design-lot-orientation/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Will 2023-01-05 09:38
Ég er venjulegur lesandi, hvernig hefurðu það? Þessi málsgrein sem birt er á þessari vefsíðu er virkilega fín.

my website ... https://minecraftathome.com/: https://minecraftathome.com/minecrafthome/view_profile.php?userid=17430245
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Cindi 2023-01-07 22:03
Kun joku kirjoittaa artikkelin, hän ylläpitää aivoissaan käyttäjän suunnitelmaa siitä, miten käyttäjä voi tietää sen. Siksi tämä artikkeli on hämmästyttävä. Kiitos!

my blog - myymälän suunnitteluohjelma: https://adscebu.com/user/profile/374211
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Alta 2023-01-11 09:01
loistava postaus, erittäin informatiivinen. Ihmettelen, miksi muut alan asiantuntijat eivät huomaa tätä. Sinun on jatkettava kirjoittamistasi. Olen varma, että sinulla on jo loistava lukijakunta!

Also visit my page - https://majoziacademy.com/: https://majoziacademy.com/blog/index.php?entryid=23801
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Sven 2023-01-19 03:54
Hæ, langaði bara að segja þér fljótt. Textinn í færslunni þinni virðist vera að renna út af skjánum í Chrome. Ég er ekki viss um hvort þetta sé sniðsvandamál eða eitthvað sem tengist samhæfni vefvafra en ég hugsaði með mér að ég myndi senda þér póst til að láta þig vita. Stíllinn og hönnunin líta þó vel út! Vona að þú leysir vandamálið fljótlega. Skál

Feel free to visit my web blog; store232.com: http://store232.com/class/index.php/author/moneybanjo95/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Irish 2023-01-19 10:42
Uskon, että kaikessa kirjoitetussa oli järkeä. Kuitenkin, entä tämä? entä jos kirjoittaisit tarttuvamman otsikon? En väitä, että tietosi eivät ole kiinteitä, mutta entä jos lisäisit otsikon, joka saa ihmiset haluamaan enemmän? Tarkoitan siis 10 lahjan vaikinui Valentino päivän proga on vähän yksinkertaista. Voit kurkistaa Yahoon kotisivulle ja nähdä, kuinka he luovat artikkelien otsikoita saadakseen ihmiset napsauttamaan. Voit lisätä videon tai kuvan tai kaksi saadaksesi ihmiset innostumaan siitä, mitä sinulla on sanottavaa. Mielestäni se tekisi blogistasi hieman eloisampaa.

my blog ... podsliving.es: https://www.podsliving.es/forums/topic/arkkitehtoninen-suunnittelu-seitseman-elementtia-asuntoihin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Robbin 2023-01-19 19:02
Húrra! Að lokum fékk ég blogg þar sem ég get sannarlega fengið gagnlegar upplýsingar um nám mitt og þekkingu.

Also visit my homepage ... toto.mkv.kau.se: https://toto.mkv.kau.se/ht22/wdg22_02/index.php/forums/topic/leikhushonnun-upplysingar-og-yahoo-leit/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Tia 2023-01-23 16:31
Hæ, þú hefur staðið þig frábærlega. Ég mun örugglega grafa það og mæla persónulega með vinum mínum. Ég er þess fullviss að þeir munu njóta góðs af þessari vefsíðu.

my webpage www.shoprest.in: https://www.shoprest.in/index.php?page=user&action=pub_profile&id=82127
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Flor 2023-01-23 16:39
Fyrst af öllu vil ég segja frábært blogg! Ég var með stutta spurningu sem mig langar að spyrja ef þér er sama. Ég hafði áhuga á að vita hvernig þú miðlar sjálfan þig og hreinsar hugsanir þínar áður en þú skrifar. Ég hef átt erfitt með að hreinsa hugsanir mínar til að koma hugsunum mínum út. Ég hef sannarlega gaman af því að skrifa en það virðist bara eins og fyrstu 10 til 15 mínúturnar séu almennt glataðar einfaldlega bara við að reyna að finna út hvernig á að byrja. Einhverjar tillögur eða ábendingar? Margar þakkir!

My blog - https://bookmarkfeeds.stream/story.php?title=rydfritt-stal-eldhusvaskur-bleikshreinsun-audveldlega#discuss: https://bookmarkfeeds.stream/story.php?title=rydfritt-stal-eldhusvaskur-bleikshreinsun-audveldlega#discuss
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Jocelyn 2023-02-01 23:24
you're in point of fact a excellent webmaster.
The site loading speed is amazing. It sort of feels that you're doing any distinctive trick.

Moreover, The contents are masterwork. you have done a wonderful
activity in this topic!

My site; justpostad.com: https://justpostad.com/user/profile/393381
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Adrienne 2023-05-13 11:09
First off I would like to say excellent blog! I had a quick question that I'd like to ask if you don't
mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your head prior to writing.

I've had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out.
I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first
10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to figure out
how to begin. Any recommendations or hints?
Thank you!

Review my homepage Teacup Yorkie
Near Me For Sale: https://guideyoursocial.com/story13300799/the-definitive-guide-to-frenchie-bulldog-puppies-for-sale
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Rickie 2023-08-05 01:10
Urmează reputația operatorilor. Ar trebui să afli dacă există o mulțime de reclamații jocuri online cu castiguri reale in bani (Cinda: http://idun.kkk24.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=451505)
privire la site sau nu.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų