Rinkdami dovanas visuomet stengiamės būti kiek įmanoma originalesni, kadangi banalumas dovanai žavesio tikrai neprideda. Ir jei bėgant laikui susiduriate su idėjine krize – tai yra savaime suprantama. Visuomet ieškodami unikalių dovanų pasirinkimų galiausiai tiesiog išsisemsite, dėl ko vienu ar kitu metu idėjiškai atsitrenksite į metaforinę sieną. Ir visgi, išeičių, kaip ir visais gyvenimo atvejais, tikrai yra – būtent šiandien pateiksime keletą jų, pasidalindami su Jumis TOP produktais, perkamais dovanoms pastaruoju metu.

Nuotraukų rėmeliai

Nuotraukų dovanojimas yra išties emociškai vertinga dovana – įamžintos džiugios praeities akimirkos bei jų sukeliama nostalgija yra tai, ką nuoširdžiai vertiname kiekvienas. Taip, įteikti vien paprastą atspausdintą fotografiją visgi būtų per ne lyg parpasta bei neišvaizdu, todėl šioje vietoje, renkantis būtent tokio tipo dovaną, tikrai padeda būtent nuotraukų rėmeliai!

Gausus nuotraukų rėmelių pasirinkimas Jums suteikia išties didelę improvizacijos laisvę pateikiant dovaną – galite rinktis tiek pavienėms nuotraukoms skirtus rėmelius, juose patalpindami vieną konkretų džiugų praeities momentą, kaip ir galite rinktis bent keletą fotografijų talpinančius rėmelius, juose įrėmindami bent keletą pozityvių praeities momentų.

Pasirinkimo laisvę suteikia ir išties nemenka nuotraukų rėmelių pasiūla jų dizaino atžvilgiu. Vyresniems žmonėms dažniausiai labiausiai patinka įvairūs pastelinių spalvų rėmeliai, kai tuo tarpu jaunesnių kartų atstovai mėgaujasi neįprasto dizaino rėmeliais, sumaišančiais daug įvairių spalvų, arba papuoštų įvairiais papildomais atributais, kas paverčia tokius rėmelius išskirtiniais.

Atvirukai

Atvirukai yra tai, be ko daugelis sveikinimų yra tiesiog neįsivaizduojami. Ir tai yra puikiai suprantama – atvirukai yra nebrangus produktas, žavintis tiek išvaizda, tiek ir reikšmingu bei emocionaliai stimuliuojančiu turiniu, žymiai padidinančiu bendrą dovanos daromą efektą.

Ypač džiugina tai, jog šiomis dienomis galime mėgautis tiesiog milžinišku atvirukų, skirtų specifinėms progoms, pasirinkimu. Kalėdos, Velykos, gimtadieniai, Valentino diena ir daugybė kitų švenčių – galima rasti visoms joms tiek dizaino, tiek ir turinio atžvilgiu pritaikytus pasirinkimus, kas leidžia išvengti banalių bendrinių atvirukų bei nudžiuginti artimą žmogų kažkuo, pritaikytu būtent jam.

Knygos

Taip, nors iš pirmo žvilgsnio ir atrodo, jog dabartinė visuomenė yra vis mažiau susidomėjusi skaitymu, knygų dovanoms pirkimo mastai byloja apie ką kitą – jie ir toliau išlieka ypač dideliais. Ir tai iš esmės galima suprasti – knyga yra savotiškas poilsio būdas, todėl nors neretai joms ir neskiriame laiko įprastoje kasdienybėje, įvairių švenčių proga dažniausiai nepagailime tų keleto dienų gautos knygos perskaitymui, tokiu būdu tiek gaudami naudingos informacijos bei peno apmąstymams, tiek ir atsipalaiduodami.

Prie didelio knygų populiarumo, jas perkant kaip dovanas, neabejotinai prisideda tiesiog milžiniška jų pasiūla, leidžianti atrasti asmeniškai patiksiančią knygą skirtingų poreikių žmonėms. Jauniesiems dažniausiai yra perkamos švarios tiek šmaikščios, tiek ir naudingos enciklopedijos, vidutinio amžiaus žmonės mėgaujasi asmeninio tobulėjimo knygomis, kai tuo pat metu vyriausieji dažniausiai labiausiai apsidžiaugia dovanų gavę vienokį ar kitokį romaną. Tai puikiai atspindi, jog knygos yra išskirtinai universali dovana, galinti atitikti kiekvieno žmogaus individualius poreikius.

Taupyklės

Taupyklės – dar viena dovana, išsiskirianti išties nemenku populiarumu. Ir tai yra savaime suprantama – taupyklės yra išties universalus pasirinkimas, ne tik tampantis dailia namų interjero detale, bet ir teikiantis praktinę naudą, dėl ko jis tinka tiek vieno, tiek kito norintiems žmonėms.

Ypač džiugina tai, jog taupyklių pasirinkimas šiomis dienomis yra išties labai didelis: galima rinktis tiek žaismingas kiaules taupykles, tiek modernias elektronines taupykles, tiek ir įvairius specializuoto dizaino variantus, kaip taupykles-seifus bankininkams ir tt. Tai suteikia galimybę parinkti taupyklę, kuri savo išvaizda bei praktiniu panaudojimo atitiktų kiekvieno žmogaus lūkesčius, tapdama neatsiejamu jo ar jos namų aksesuaru.

Papuošalai

Taip, papuošalai dažniausiai yra dovanojami tik moterims. Nepaisant to, faktas, jog papuošalai yra dovana, skirta pakankamai specifinei auditorijai, vis vien netrukdo tokio tipo dovanoms būti tarp populiariausiųjų. Kaip netrukdo ir išties nemenkos tokios rūšies dovanų kainos.

Ir visa tai yra suprantama – papuošalai yra ypač pravarti bei visų moterų mėgiama dovana, leidžianti geriau atrodyti bei žymiai labiau pasitikėti savimi tiek paprasčiausiai vaikštant miesto gatvėmis, tiek ir atsidūrus viename ar kitame prestižiniame renginyje.

Džiugina ir tai, jog papuošalų pasirinkimas šiomis dienomis yra tiesiog milžiniškas, tad jei žinote tai, ką konkreti moteris mėgsta – išrinkti dovaną tikrai nebus sudėtinga. O jei nežinote net ir to – Jums pagelbės dovanų čekiai, leisiantys damai pačiai išsirinkti norimą juvelyrikos dirbinį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų