6 klausimai, į kuriuos privalote atsakyti prieš pirkdami minkštus baldus

Perkant minkštus baldus, pasirinkti tikrai aukštos kokybės gaminį yra gana sunku. Renkantis dažnai tenka matyti tik išorę, tačiau kaip sužinoti kas yra viduje? Ko reikia ieškoti renkantis minkštus baldus?

Šiame straipsnyje internetinės parduotuvės Pigu.lt ekspertai jums pateiks 6 klausimus, į kuriuos reikėtų gebėti atsakyti prieš perkant naują minkštų baldų komplektą.

Kaip dažnai naudosite naująjį minkštų baldų komplektą?

Prieš perkant naują minkštų baldų komplektą, verta pasvarstyti kaip dažnai jį naudosite. Nepamirškite, jog paprastai minkšti baldai jau po kelių mėnesių naudojimo pasidaro kiek minkštesni negu pirkimo metu, todėl neišsigąskite, jeigu iš pradžių baldai pasirodys kiek per kieti.

Jeigu turite galimybę, prieš perkant minkštų baldų komplektą, siūlome jį išbandyti keliese – atsisėskite vienoje sofos pusėje ir tegul kas nors atsisėda kitoje – jeigu matote, kad sofos pamušalas labai išsitempia arba netgi jaučiate, jog šalia sėdinčio žmogaus svoris ir poza turi įtakos jūsų komfortui, siūlome rinktis kitą baldą.

Kokio tipo mediena yra naudojama?

Kietmedis yra geriausias ir tvirčiausias pasirinkimas visiems baldams, minkšti baldai nėra išimtis. Ypač rekomenduojame baldus iš alksnio, kadangi šis medis yra ganėtinai lengvas, jis gali būti lengvai formuojamas, kalti vinis į jį nėra sunkus ir jis puikiai klijuojasi. Vidutinis alksnio tankis garantuoja, kad jis per daug nesilankstys, bet tuo pačiu nebus trapus ir galės atlaikyti smūgius.

Kokio tipo amortizaciją panaudojo gamintojas?

Ieškodami šiuolaikiškų minkštų baldų, atkreipkite didelį dėmesį į minkštų baldų naudojamą amortizaciją. Daugelyje minkštų baldų komplektų yra naudojamos spyruoklės arba putų poliuretanas, taip pat dažnai naudojama šių dviejų komponentų kombinacija.

Jeigu renkatės putų poliuretano sofą, pabandykite ją paspausti ir paleisti – jeigu sofą grįžta į savo formą, viskas gerai, bet jeigu matote, kad jūsų įspaudas liko sofoje, tai reiškia, jog šis baldas susidėvės gana greitai ir galiausiai atrodys negražiai bei bus nelabai patogus.

Kokio storio yra minkštų baldų pamušalas?

Minkšti baldai dažniausiai būna naudojami nuolat, todėl labai svarbu pasidomėti komplekto pamušalo storiu – kuo jis storesnis ir tankesnis, tuo jis ilgiau tarnaus. Atėję į parduotuvę tiesiog pabandykite pro pamušalą pašviesti telefono LED lempute – kuo mažiau šviesos praeina pro medžiagą, tuo ji yra storesnė ir tankesnė. Tuo tarpu perkant internetu siūlome pasitikėti atsiliepimais ir komentarais.

Kokią spalvą man labiausiai apsimoka rinktis?

Visų pirma, vertėtų apsižiūrėti – kokios spalvos kambaryje dominuoja šiuo metu? Tuomet pagalvokite kuriam laikui planuojate pirkti šiuos baldus. Jeigu juos keisti planuojate jau po 5-6 metų, galite rinktis ryškias spalvas ar madingus raštus, kurie derėtų jūsų kambario sienų ir kitų baldų fone. Bet jeigu savo naujuosius minkštus baldus planuojate turėti ilgą laiką, rinkitės neutralias spalvas. Klasika visada išlieka madinga. Na, o šiek tiek ryškumo ir išskirtinumo galite pridėti atskirai įsigiję pagalvėles.

Ar šiuose balduose yra mechanizmai?

Daugelis minkštų baldų komplektų gali būti atidaromi ar netgi išskleidžiami – sužinokite kiek ir kokių mechanizmų yra jūsų perkamų baldų viduje, įsitikinkite jų kokybe. Jeigu jums nereikia papildomo minkštų baldų komplektų funkcionalumo, verčiau rinkitės baldus su kuo mažiau mechanizmų. Išsiskleidžiantys ar kitaip judantys baldai paprastai yra kiek brangesni, o mechanizmai anksčiau ar vėliau susidėvi, juos pakeisti yra kiek sunku bei brangu.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

0 # udutoecu 2019-08-01 02:01
Amoxil Children: http://mewkid.net/order-amoxicillin/ Buy Amoxicillin gns.kndu.ukzinios.lt.sks.ag http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # james michael 2019-09-14 00:29
Sveiki, ponas Džeimsas Michaelas, teisėtas ir patikimas paskolų teikėjas. Aš suteikiu paskolas aiškiomis ir suprantamomis sąlygomis su 3% palūkanų norma. Nuo 3 000,00 USD iki 10 000 000,00 USD, tik eurais ir svarais. Aš suteikiu verslo paskolas, asmenines paskolas, studentų paskolas, automobilių paskolas ir paskolas sąskaitoms apmokėti. Jei jums reikia paskolos, ką turite padaryti, tai susisiekite su manimi tiesiogiai dabar:

Telaimina tave Dievas.

Linkėjimai,

Ponas Jamesas Michaelas
Paštas:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Nicolas sandra 2020-01-22 04:10
Ciao a tutti, sono eccitato oggi. Ho visto i commenti di persone che avevano già preso un prestito da e poi hanno deciso di iscriversi in base alle loro raccomandazioni e solo poche ore fa ho approvato l'importo totale di $ 10.000 che avevo richiesto alla mia banca. conto. Questa è davvero un'ottima notizia e raccomando a tutti coloro che hanno bisogno di un vero prestito di fare domanda via e-mail:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Mike Fishga 2020-07-01 05:43
Dvejetainė / bitcoin pasirenkama prekyba !!!!
Kelias į sėkmę yra labai siauras, o tai padaro siaurą - netikėjimas ir abejonės prieš galimybes.
„Bitcoin“ yra tikrasis sandoris.Investicijos
250 USD - 3000 USD
500–5000 USD
1000–10000 USD
1500–15000 USD
2000 USD - 20000 USD
Gaukite pelną per 5 darbo dienas
Susidomėję asmenys Susisiekite su manimi, jei jus domina, arba „WhatsApp“ +1 (301) 329-5298 arba el. Paštas:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų