Harry Potter Wizards Unite – žvilgsnis į ateities hitą šiandieną

Harry Potter sėkme pasaulinėje arenoje tiesiog neįmanoma nesistebėti. Nors kelias į šlovę nebuvo lengvas, net 12 kartų leidėjų buvo atmestas J.K. Rowling šedevras, tačiau dabar Harry Potter serija gali drąsiai girtis pavergusi milijonus širdžių visame pasaulyje.

Vis tik, net ir skaičiuodama ne pirmą dešimtmetį Harry Potter nė nesiruošia nusileisti iš populiariausiųjų viršūnės. Atvirkščiai, ši serija, panašu, dar tik ruošiasi tikrajam populiarumo bumui, nes Niantic kompanija pranešė pasiekusį susitarimą su Warner Bros Interactive kurti naują grandiozinį AR projektą Harry Potter Wizards Unite.

Greičiausiai kiekvienam iš mūsų yra tekę susidurti su Pokemon Go žaidimu ir visi puikiai žinome, kokio stulbinančio populiarumo šis žaidimas susilaukė. Pokemon GO buvo unikalus, pasaulyje niekur nematytas šedevras, kurtas tos pačios Niantic kompanijos, kuri oficialiai paskelbė išleidžiantį Harry Potter Wizards Unite žaidimą. Tai buvo precedento neturintis kūrinys, kuris ne tik sugebėjo uždirbti sunkiai protu suvokiamą pelną, bet ir  iš esmės paveikė žmonių gyvenimo būdą, suteikiant jiems motyvacijos judėti daugiau ir tyrinėti aplink juos esantį pasaulį.

Taigi, kompanija Niantic, panašu, mėgins perspjauti patys save su naujuoju Harry Potter Wizards Unite žaidimu, kuris bus paremtas Pokemon Go koncepcija. Tai bus tarsi naujoji bei tobulesnė atmaina, suteiksianti žmonėms dar neregėtų įspūdžių bei nuotykių. Tačiau dar daugiau entuziazmo ir vilčių suteikia ne tik tai, kad Niantic kompanija turi didžiulį bagažą patirties, kuriant AR žaidimus, tačiau ir tai, kad šalia naujojo Harry Potter žaidimo darbuosis ir kita ne ką mažiau patirties turinti milžinė Warner Bros Interactive.

Naujausiame AR Harry Potter Wizards Unite žaidime, pasitelkiant savo išmanųjį telefoną, galėsite senai pažįstamas vietoves išvysti naujomis spalvomis. Jeigu anksčiau jūsų namų kiemas ar kaimynystė atrodė nublankusi ir niekaip nebegalinti nustebinti, tai dabar kiekviename žingsnyje jūsų lauks nuožmiausi priešai ir baisiausios būtybės iš Harry Potter pasaulio, tokiu būdu užtikrinant, kad jus užlies didžiausias adrenalino antplūdis.

Niantic skelbia, kad Harry Potter Wizards Unite žaidimo pagrindinis tikslas bus tyrinėti apylinkes, skatinant didesnį žmonių aktyvumą, kautis su magiškomis būtybėmis bei fanams leisti patirti, koks gi jausmas yra gyventi magiškame Harry Potter pasaulyje. Taip pat turėsite neeilinę galimybę asmeniškai susitikti su žymiausiais personažais bei mokytojais iš Hogvartso, tokiais kaip Dumbledore‘u, McGonagall, Snape‘u ir kitais. Kas žino, galbūt vieną dieną savo akimis išvysite netgi pati Voldemortą.

Žaidėjai taip pat galės mokytis apie burtus ir išmoktas pamokas panaudoti, susiduriant su priešais ar su kitais magais, stengiantis nuspręsti kuris gi yra stipriausias Harry Potter pasaulio burtininkas. Galiausiai turėsite neeilinę galimybę ieškoti ir atrasti paslaptingiausius magijos artefaktus bei tobulėti kaip burtininkas. Visa tai, kūrėjų teigimu, turėtų suteikti maloniausią žaidimo patirtį visiems Harry Potter gerbėjams, skirtingomis veiklomis užtikrinant, kad žaidėjams niekuomet nebūtų nuobodu, o AR technologijų pagalbą suteikiant jiems galimybę tapti tikrų tikriausiais burtininkais.

Nors abi kompanijos nuo tolimesnių komentarų pakol kas susilaiko, tačiau visi Harry Potter fanai jau nekantriai laukia šio grandiozinio kūrinio. Pradeda kurtis įvairūs forumai bei bendruomenės, o štai Lietuvoje net yra įsteigtas atskiras tinklalapis šiam žaidimui pavadinimu Harry Potter Wizards Unite Lietuva. Jų straipsnis planuojama Harry Potter Wizards Unite išleidimo data jau tapo plačiai aptarinėjamu diskusijų objektu tarp Harry Potter gerbėjų, o pats puslapis dar net neišėjus pačiam žaidimui jau dabar pradėjo sparčiai plėsti gerbėjų gretas ir ruoštis šiam jau netrukus išeisiančiam grandioziniui kūriniui.

Nors tiksli žaidimo išleidimo data dar nėra žinoma, tačiau beveik neabejojama, kad pasaulinė premjera įvyks šių metų vasaros pradžioje. Žaidimas turėtų būti visiškai nemokamas, prieinamas visiems Android bei iPhone operacinių sistemų naudotojams. Burtų lazdeles pravartu ruošti iš anksto, nes, panašu, kad kraują stingdančių nuotykių šią vasarą tikrai netrūks.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų