5 patarimai nusprendusiems įsigyti lauko sūpynes

Turintiems laisvos erdvės kieme ar terasoje, norisi ją užpildyti naudingai, todėl tokioms vietoms dažniausiai pasirenkami lauko baldai.

Visgi, jei kieme jau stovi stalas, kėdės ar sofa, vertėtų pagalvoti ir apie kitus komforto suteikiančius baldus, tarp kurių dažnai minimos ir sūpynės. Šie baldai ypač patinka mažiesiems, tačiau ne mažiau džiaugsmo suteikia ir suaugusiems – juk kiekvienam norisi pasimėgauti saulės spinduliais maloniai besisūpuojant.

Visgi, kaip ir bet kurie kiti lauko baldai, sūpynės gali būti pačių įvairiausių modelių, todėl renkantis vertėtų atsižvelgti į tam tikrus kriterijus. Internetinės parduotuvės Pigu.lt ekspertai išskyrė svarbiausius patarimus, kurie padės Jums lengviau apsispręsti.

  1. Nuspręskite, kur jas statysite. Ne paslaptis, jog sūpynėms reikia pakankamai daug erdvės, todėl iš anksto turėtumėte pagalvoti, kur surasite joms vietoms – nuo to priklausys ir Jums tiksiantys išmatavimai. Įvertinkite tai, jog supantis galite kliudyti sieną ar kitus prieš Jus esančius baldus, todėl turėtumėte įsitikinti, kad aplink sūpynes lieka pakankamai laisvos vietos. Jei ketinate šį baldą statyti uždaroje erdvėje, turėtumėte atsižvelgti ir į sūpynių aukštį.
  2. Įvertinkite savo poreikius. Ketinate romantiškai laiką leisti dviese, o gal ruošiatės lengvai suptis drauge su visa šeima? Jūsų planai taip pat turės įtakos sūpynių dydžio pasirinkimui, kadangi prekyboje šiuo metu galima rasti tiek kompaktiškas dvivietes, tiek gerokai didesnes, keturis asmenis talpinančias sūpynes. Žinoma, savo poreikius teks derinti su galimybėmis, tačiau jei nesate suvaržyti erdvės, verčiau rinkitės didesnius variantus – tuomet laikui bėgant neteks galvoti apie naujų, didesnių sūpynių įsigijimą.
  3. Išsirinkite apdailą. Šie lauko baldai yra gaminami iš skirtingų medžiagų ir nuo to dažnai priklauso tam tikros jų savybės. Aukšta kokybe visuomet žavi iš medžio pagamintos sūpynės, tvirtumu nudžiugins metaliniai ar plieniniai baldai, o plastikiniai baldai nustebins itin gera kaina. Medžiagų surasite ir kur kas daugiau, tad turėtumėte įvertinti savo prioritetus ir atsižvelgti į namo apdailą – jei detalės derės tarpusavyje, pavyks sukurti žavingą eksterjerą.
  4. Pagalvokite apie dizainą. Panašiu principu reikėtų rinktis ir spalvą bei stilių – būtų puiku, jeigu sūpynes pavyktų priderinti prie kitų akcentų. Svarbus ir Jūsų asmeninis skonis: jei nemėgstate ryškių sprendimų, verčiau rinktis tamsesnes, ne taip dėmesį atkreipiančias spalvas, tačiau jei norisi šiek tiek paeksperimentuoti, turėsite visišką laisvę išbandyti pačius netikėčiausius derinius. Sūpynės gali būti ryškios, margos, elegantiškos ar žaismingos, tačiau svarbiausia, kad pasirinkti lauko baldai patiktų Jums patiems.
  5. Nusistatykite biudžetą. Galima pastebėti, jog sūpynių kainos taip pat labai skiriasi – tai dažniausiai priklauso nuo gamyboje naudojamų medžiagų ir įvairių papildomų privalumų. Pavyzdžiui, kai kurios sūpynės turi ne tik stogelį, bet ir apsauginę už nugaros liekančią sienelę – toks variantas suteikia maksimalų komfortą ir apsaugo nuo saulės spindulių, tačiau tikėtina, jog už tokį gaminį teks susimokėti kiek daugiau. Visgi, tai tikrai nėra taisyklė, tad gerai paieškoję, tikrai surasite optimaliausią kainos, kokybės ir komforto santykį.

Apsisprendę dėl visų šių aspektų, lengvai nuspręsite, kurios lauko sūpynės turėtų papuošti Jūsų kiemą. Pasirinkimas šiuo atveju itin platus, tad greitai pavyks surasti tiek žaismingas, tiek subtilias sūpynes mažesnei ar didesnei Jūsų erdvei!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų