Vibroplokštė: kaip išsirinkti tinkamą?

Statybinės įrangos pasirinkimas šiuo metu tikrai nėra siauras, tad natūralu, jog neretai yra keliamas klausimas, kokia jų gali būti pačiu geriausiu pasirinkimu. Ieškant tinkamiausios produkcijos visada svarbu įvertinti, ar ji puikiai atitinka tam tikrus jums svarbiausius kriterijus, taigi, į ką būtina atsižvelgti, jei jums yra reikalinga vibroplokštė? Rasite tikrai labai platų tokios įrangos pasirinkimą, taigi, visada galėsite nuspręsti, kokie pasirinkimai galėtų būti pačiais palankiausiais.

Pirmiausia pasidomėkite geriausiai įvertintais gamintojais

Be abejo, visada yra tikimasi, kad statybinė įranga tarnaus pakankamai ilgą laiką, ir vibroplokštė taip pat nėra išimtis. Pasidomėkite, kokių gamintojų statybinė įranga yra sulaukusi paties palankiausio įvertinimo, ir tai gali padėti paprasčiau priimti vienokį ar kitokį sprendimą. Šiuo metu įvairios aktualios informacijos galima rasti tiesiog naršant internetinėje erdvėje, tad rasti tinkamiausią sprendimą neturėtų būti labai keblu. Taip pat tam tikrais atvejais vibroplokščių gamintojus gali rekomenduoti ir jūsų pažįstami asmenys, taigi, visada palanku klausti jų patarimų. Mes rekomenduojame Bomag gamintojo profesionalią techniką.

Kam vibroplokštė yra pritaikyta?

Šiuo metu galime rasti tikrai nemažai vibroplokščių modelių, tad visada palanku įvertinti, kam ši įranga yra pritaikyta. Pavyzdžiui, gali būti pasirenkama vibroplokštė su vandens padavimu, kuri pasiteisina atliekant darbus su karštu asfaltu, taip pat gali pasiteisinti vibroplokštės su mažesne vibracija ar skleidžiančios mažesnį triukšmą. Pastaraisiais metais siūlomų vibroplokščių modeliai smarkiai patobulėjo, tad visada galima pasirinkti tokią įrangą, kuri geriausiai pateisintų jūsų poreikius, ir kuri garantuotų kur kas sklandesnį bei patogesnį darbą. Šiuo metu yra skiriami šie pagrindiniai vibroplokščių tipai:

  • Vibro kojos puikiai tinka vamzdynų linijų ar pamatų tankinimui, taip pat ir asfalto klojimui bei kitiems darbams;
  • Vienakryptė vibroplokštė  dažniausiai naudojama grunto ar asfalto tankinimui, betono klojimui ar pagrindų paruošimui;
  • Reversinės vibroplokštės yra pritaikytos tvirto pagrindo užtikrinimui tarp viršutinio dirvožemio (ar kito įrengto pagrindo) ir apatinio sluoksnio. Tokio tipo vibroplokštė neretai yra naudojama dviračių takų įrengimui, grioviams, vamzdynams, pastatų aplinkai, ir t.t.

Vibroplokštės svoris

Nors gali atrodyti, kad šis kriterijus tikrai nėra svarbus, tačiau tuomet, kada tenka atlikti tam tikrus darbus, neretai paaiškėja, kad vertėjo į tai atsižvelgti. Paprastai pigiausiai kainuojančios vibroplokštės sveria daugiau, tad tuomet, kada siekiama sutaupyti, neretai tenka susidurti su įvairiais nepatogumais, dėl kurių darbas yra apsunkinamas. Kad taip nenutiktų, įvertinkite, kokio svorio vibroplokštė galėtų būti geriausiu pasirinkimu, ir iš gausybės siūlomų modelių tikrai galėsite išsirinkti labiausiai tinkantį. Darbas su vibroplokšte gali būti palengvinamas ir tada, kai tai yra atliekama ant tam tikro paviršiaus. Pavyzdžiui, jei darbas vyksta ant minkšto paviršiaus, ant vibroplokštės gali būti montuojamas guminis padas, kuris palengvins darbo eigą.

Dyzelinės ir benzininės vibroplokštės

Vartotojams neretai kyla klausimas, kurio tipo vibroplokštė galėtų geriausiai pasiteisinti – benzininė ar dyzelinė. Iš tiesų tarp šių dviejų pasirinkimų nėra labai didelių skirtumų, todėl svarbiausiu aspektu gali būti tai, kokia yra pasirinkto kuro kaina. Be abejo, visada norima, kad įrangos eksploatavimas nebūtų pernelyg brangus, taigi, tai gali pasufleruoti, kokio tipo įrangą vertėtų pasirinkti.

Vibroplokštės kaina

Renkantis tokią produkciją kaina neretai tampa vienu svarbiausiu kriterijumi, tad ieškant tinkamiausios produkcijos vertėtų į tai atsižvelgti. Kaina paprastai priklauso nuo to, kokio gamintojo vibroplokštė yra pasirenkama, kam ji pritaikyta, koks yra jos modelis, ir  t.t.  Taip pat skirsis ir įvairių pardavėjų nustatytos kainos, todėl visada palanku palyginti įvairių kompanijų nustatytus įkainius. Turbūt paprasčiausia kainas palyginti naršant internetinėje erdvėje, taigi, galite išbandyti tokią galimybę.

Pirkti ar nuomotis?

Dažnu klausimu tampa ir tai, ar verta investuoti į vibroplokštės įsigijimą, ar vis dėlto reikėtų rinktis jos nuomą. Ir vienas, ir kitas pasirinkimas gali būti tikrai palankus, tad tinkamiausią sprendimą galėsite priimti įvertinę, kaip dažnai jums bus reikalinga ši įranga. Kai kuriais atvejais, jei vibroplokštė yra reikalinga tik vieno konkretaus darbo atlikimui, be abejo, nuoma bus kur kas palankesniu pasirinkimu, nes išleidę nedidelę pinigų sumą galėsite pasinaudoti tikrai kokybiška produkcija, o įvairių įmonių, galinčių pasiūlyti vibroplokščių nuomą, šiuo metu galima rasti iš tiesų nemažai, taigi, visada rasite tinkamiausią sprendimą.

Plačiau apie parduodamas vibroplokštes galite paskaityti Intrac Lietuva tinklapyje : http://www.intrac.lt/vibro-plokstes

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų