Uždarbis internetu – mamoms ir ne tik

Dažna jauna mama, auginanti vaiką namuose, išgyvena depresiją ar kitus ne pačius geriausius jausmus. Neretai šią būseną padeda pagerinti veikla, kuri reiškia finansinio šeimos gerbūvio kūrimą. 

Uždarbis internetu gali būti vienas iš patogių ir malonių pasirinkimų.

Uždarbis internetu

Pastaruoju metu ypač išpopuliarėjo „Uodo turgelis“. Toks daiktų turgus suteikia progą mamoms ne tik pabendrauti tarpusavyje, pasidalinti gerąja patirtimi, bet ir parduoti nebenaudojamus daiktus. Deja, ne kiekviena moteris gali ar nori prekiauti daiktais taip viešai. Uždarbis internetu gali būti tas neatrastas būdas, kurį siūlo išbandyti ir tas pats internetinis „Uodo turgelis“ bei kiti tinklapiai.

Tuos pačius daiktus išsyk galima įdėti keliuose turgeliuose. Paprastai daiktų įkėlimas į internetą nekainuoja nei cento. Šioje erdvėje sėkmingai galima parduoti ne tik nebenaudojamus savo vaikų, bet ir savo daiktus.

Uždarbis internetu 2018

Kai kalbama apie prekybą internetu, tam nereikia jokių specialių įgūdžių, visiškai nebūtina jaustis versliu žmogumi. Tereikia ryžtis pradėti tuo užsiimti, peržiūrėti spintose turimus nebenaudojamus daiktus. Tokių tikrai galima rasti kiekvienuose namuose, kad ir kaip manytume, kad nesame vartotojiški žmonės.

Dažna mama forumuose atvirai pasakoja, kad perdien prekybai internetu skyrusi vos kelias valandas, per mėnesį savo šeimos biudžetą papildė keliasdešimt ar net keliais šimtais eurų. Ši pinigų suma „praktiškai iš oro“ tikrai nėra menka kiekvienam. To pasiekti tikrai gali kiekvienas, net ir ne motinystės atostogų metu.

Finansinis gerbūvis

Internetinė prekyba šiuo metu yra pakankamai saugi ir veikia pakankamai saugiklių. Tai reiškia, kad tiek daiktus pardavinėjantys žmonės, tiek juos perkantys, gali jaustis ramiai, kad įsigyta prekė sėkmingai pasieks jų namus. Kiekviena internetinės prekybos paslaugą siūlanti elektroninė parduotuvė ar svetainė yra patvirtinusi saugumo kocepciją, yra nustatytos taisykles. Tai padeda išvaikyti apgavikus.

Šalies mokesčių sistema leidžia prekiauti nebereikalingais daiktais ir už tai nemokėti jokių mokesčių. Vadinasi, kad tokie prekiautojai išvengs bet kokių buhalterinių rūpesčių – visos gautos įplaukos galės būti laikomos asmeniniu pelnu. O jis tikrai gali būti nemažas tais atvejais, kai šeimoje yra nemažai vaikų. Juk visada galima išparduoti net ir savo sutuoktinio daiktus: drabužius, meškeres, įvairius buities prietaisus. Be to, taip prekiaujant, skirtingai nei realiai, niekas negalės šnairuoti į prekiautoją, manydamas, kad jis vos suduria galą su galu. Toks uždarbio būdas padeda išvengti viešumo, kurio dažnas taip nenori.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų