„Langų remonto komanda“ Plastikinių langų priežiūra ir remontas

Šaltajam sezonui pradėkime ruoštis iš anksto, kol šilta:

  1. Tam, kad žiemą PVC langai veiktu tvarkingai ir nepūstų vejas per langus,būtina reguliariai sutepti visas judančias furnitūras detales aerozoliniu langų lankstų tepalu bent du kart per metus.   Taip pat būtina pastovi kas 6 mėn guminių tarpinių priežiūra, kad atgautu savo elastingumą.
  2. Keičiantis sezonui langus būtina sureguliuoti vasaros ir žiemos sezonui
  3. Lieka neišpręsta ir oro ventiliacijos problema, ko pasekoję vėliau būtuose ir namuose pradeda kauptis drėgmė ir atsiranda pelėsis, pradeda rasoti langai. Tam reikalinga sumontuoti ventiliacinius oro vožtuvus.

Mes rekomenduojame  profesionalų išbandytą metodą norint pagerinti oro mikrocirkuliaciją Jūsų namuose ar biure!

Kompanija yra šiuolaikinių, patikimų, efektyvių ir nebrangių ventiliacinių vožtuvų gamintoja. Toks langų vožtuvas montuojamas ant varčios. Vožtuvas nedarko lango išvaizdos ir apsaugo jį nuo rasojimo. Oro pritekėjimo vožtuvas sukuria tinkamą oro mikroklimatą per daug neatvėsindamas  patalpų. 

Sureguliavę drėgnumo lygį kambaryje, lengviau sustiprinsite savo imuninę sistemą ir ramiau miegosite, išvengsite virusinių bei kitų ligų: astmos, sauso kosulio, nemigos, alergijų, kvėpavimo takų, plaučių ir daugelio kt. Taip pat išvengsite drėgnų patalpų, pelijančių sienų, rasojančių langų.

Norime atkreipti dėmesį i esamas gumines langų tarpines.

Guminės tarpinės nusidėvėjimas tiesiogiai susijęs su nuolatiniu lango naudojimu bei pastarojo tarnavimo trukme. Kaskart, langą atidarant ir uždarant, tarpinės yra deformuojamos – tai atsileidžia, tai susispaudžia. Tarpinių keitimas, skaičiuojant laiką nuo lango sumontavimo,  gali būti po 3-7 metų, kai kuriais atvejais – anksčiau ar vėliau. Neprižiūrima tarpinė praranda elastingumą, yra lengvai veikiama temperatūrų kaitos (dėl karščio – “prikepa” prie profilio, dėl šalčio – suskilinėja), sukietėja ir lango izoliacijos sandarumas sumažėja, padidėja triukšmas sklindantis iš lauko.

Rekomenduojame   gumines  tarpines  pasikeisti į vokiškas Q -Lon poliuretano  tarpines.

Vokiškų tarpinių privalumai:

Pakeitus  gumines tarpines vokiškomis „Schlegel“  firmos  poliuretano tarpinėmis, ateityje sutaupysite savo pinigus. Tarpinė  yra  atspari drėgmei,ultra violetiniams spinduliams, cheminiams valikliams, nereikalauja jokios papildomos priežiūros.

Tarpinei suteikiama  5 metų garantija, ilgaamžiska 21 metai ir daugiau, nereikalauja  papildomos priežiūros.,  visu eksploatacijos laikotarpiu, žemas šilumos laidumo kooficientas  K = 0.033w/mk., nebereikės perstatinėti furnitūros į vasaros ir žiemos režimus.

Rekomenduojama įsigti ir autonominę lango - durų  signalizaciją, kuri padės apsisaugoti nuo vagysčių. Atidarius langą iš lauko pradės kaukti sirena, kuri pažadins ne tik jus bet ir kaimynus.  Ši signalizacija pagelbės  vaikų saugumui, kurie mėgsta žaisdami atidaryti langą. Atidarius langą iškart suveiks signalizacija.

Siūlome pasirūpinti ir autonominiais gaisro detektoriais , kurie reaguoja į dūmus. Rekomenduojama bute pastatyti nuo 1 iki 3 vnt. priklausomai nuo kambarių skaičiaus. Autonominius gaisro dūmų detektorius rekomenduojama po 1 vnt. įsirengti laiptinįje kiekviename aukšte.

www.ekovas.com

tel. 8 604 24268

tel. 8 606 93229

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų