Plastiko gaminiai: rinkitės kokybę ir patvarumą

Per daug nesusimąstydami kiekvieną dieną aplink save matome ir naudojamės daiktais,  kurie yra pagaminti iš plastiko.

Nors ši medžiaga dažnai peikiama gamtos mylėtojų tarpe, tačiau pramonėje, medicinoje  ir buityje  ji yra nepakeičiama.  Tiesiog tereikia išmokti protingai ir saikingai ja naudotis ir tiek pramonėje, tiek kasdieninėje buityje turėsime nepamainomą pagalbininką produktų pakavime. Tarp gausybės plastikinę pakuotę siūlančių gamintojų norime išsirinkti tokius, kurie siūlo kokybiškus ir saugius pakavimo produktus. Kaip tokius surasti?

Kiekvieną dieną žmonių gyvenimas pasipildo vis naujais atradimais, todėl ir plastiko gaminiai tapo neišvengiama mūsų kasdienybės dalimi. Savo universalumu ir praktiškumu plastikinės pakuotės seniai nurungė stiklines ir metalines priemones. Dar vienas didelis plastikinių pakuočių privalumas – tai žaliavos pigumas. Todėl  mums, šių gaminių vartotojams, suteikiama galimybė juos įsigyti pigiai.

Plastiko gaminiai dėl savo pigumo, patvarumo ir ilgaamžiškumo naudojami bene visose pramonės, gamybos ir prekybos srityse. Ji nepamainoma tiek maisto pramonėje, tiek statybų sektoriuje, tiek žemės ūkyje. Vartotojų tarpe viena populiariausių sričių, kur naudojama plastikinės pakuotės,  yra  maisto pakavimas. Šiandien nuperkama šimtai tūkstančių maisto produktų, kurie supakuoti  plastikinėje talpoje. Nesunku suvokti kodėl pakuotės maistui gaminamos iš polietileno. Ši medžiaga  nepavojinga žmogaus sveikatai, yra lengva ir apsaugo maisto produktus nuo aplinkos poveikio.

Žemės  ūkyje polietileno gaminiai taip pat labai plačiai paplitę.  Jie  yra nepamainomi šiltnamių, šienainio pakavimo, mulčiavimo, siloso tranšėjų plėvelių gamyboje. Tuo tarpu statybų sektoriuje neišsiversite be plastiko gaminių, kai reiks atlikti statinių uždengimo darbus, izoliuoti nuo garų ar kitų nepageidaujamų reiškinių.

Dažnai nutinka taip, jog mums prireikia plastikos gaminių, kuriuos panaudosime skirtingose srityse. Tuomet dideliu privalumu tampa įmonė, galinti pasiūlyti kuo platesnį šių gaminių asortimentą. Jau nuo 1993 m. įkurta UAB  “Umaras”  gamina kokybiškus plastiko gaminius, kurie naudojami labai plačiai. Tai maisto pramonė, žemės ūkis, statybų sektorius, pakavimas su spauda ir kt. UAB “Umaras” yra viena stambiausių polietileno plėvelių gamintojų Baltijos šalyse. Įmonė nuolatos investuoja į  šiuolaikinius įrengimus ir darbuotojų mokymus, kas užtikrina jos gaminamų produktų kokybės tobulėjimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų