Kiek kainuoja akumuliatoriai?

Akumuliatorius – viena iš svarbiausių automobilio dalių, be kurios jis negalėtų būti eksploatuojamas. Jis, kaip ir kitos automobilio dalys, laikui bėgant genda, nusidėvi. Laukti, kol jūsų automobilis nevažiuos dėl akumuliatoriaus gedimo ir tik tada ieškoti naujo akumuliatoriaus, nėra geras, protingas sprendimas. Tačiau, remiantis tyrimais, būtent taip daro dauguma žmonių. Iš tiesų, nauju akumuliatoriumi reikia pasirūpinti iš anksto, kai dar nepastebite jo gedimų.

Tikėtina, kad automobilio akumuliatorių reikės keisti vieną ar du kartus per visą transporto priemonės eksploatavimo laiką, nes jis tampa senas arba nusidėvėjęs nuo pakartotinio įkrovimo ir iškrovimo.

Būkite protingi automobilio savininkai. Rūpinkitės juo tinkamai ir transporto priemonė jums atsidėkos: tarnaus ilgai bei neteks nutraukti kelionių dėl automobilio gedimo. Jeigu žinote, kad artėja laikas, kai teks keisti akumuliatorių, nelaukite iki paskutinės minutės. Planuojant viską iš anksto, sutaupysite pinigų ir galėsite pasirinkti norimą autoservisą.

Kasmet patikrinkite akumuliatorių

Nors beveik visi šiuolaikinių automobilių akumuliatoriai nereikalauja priežiūros, mes rekomenduojame juos patikrinti maždaug kas ketverius metus. Tai turi padaryti profesionalūs bei patyrę mechanikai, kurie apžiūros metu nustatys akumuliatoriaus būklę, patars, kaip elgtis, kad jis kuo ilgiau tarnautų ir pan. Akumuliatorius turi tikti jūsų automobiliui, atitikti vairavimo poreikius.

UAB Rytas prekiauja įvairių modelių JENOX akumuliatoriais: JENOX GOLD, JENOX CLASSIC, JENOX CLASSIC 6V, JENOX CLASSIC TRUCK SHD, JENOX CLASSIC SPECIAL, JENOX CLASSIC JAPANESE, JENOX HOBBY 12V, JENOX SVR.

JENOX akumuliatoriai: kaina svyruoja nuo 36 iki 231 eurų priklausomai nuo akumuliatoriaus galingumo ir techninių savybių.

JENOX akumuliatoriai yra pagaminti Lenkijoje, o tai garantuoja prieinamą jų kainą. Tačiau kokybė dėl to nei kiek nenukenčia. JENOX akumuliatoriai yra ergonomiški, t.y. naudoja mažai energijos, todėl galite sutaupyti. Kokybė, prieinama kaina, patikimumas – savybės, dėl kurių šie akumuliatoriais yra tokie populiarūs.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų