Padangos pigiau: ieškokite ir surasite

Kaip žmogui svarbu turėti sveikas ir tvirtas kojas, taip automobiliui būtinos kokybiškos, tvirtos ir sezonui tinkamos padangos.

Automobilio padangų pasirinkimas yra tikrai platus, bet dažnai vairuotojui būna gana sudėtinga išsirinkti dėl specifinių automobilių savybių ar finansinių galimybių. Kiekvienas mūsų norime, jog kaina atitiktų kokybę. Todėl dažnam vairuotojui aktualus klausimas – pigios ir kokybiškos padangos. Kaip  ir kur tokias  įsigyti?

Lengviesiems automobiliams skirtos padangos turi kelias kategorijas. Pagrindinė jų yra susijusi klimato (vasaros ar žiemos) sąlygomis. Sekančios sąlygos – tai nadojimos sąlygos: kokiu keliu dažniausiai važinėjama, kaip dažnai naudojamasi automobiliu, gal būt dažnai dalyvaujama lenktynėse ir kt. Ir galiausiai padangos su išskirtinėmis savybėmis. Tai gali būti važiavimo su nuleista padanga funkcija, asimetrinis raštas ar kitos tik konkrečiam vairuotojui  žinomos ir reikalingos jo automobilio savybės.

Specialistai, besisukantys automobilių ir jų detalių pardavimo versle,  pastebi, jog padangų pardavimas – tai toks užsiėmimas, kuriam žmonės dažnai nori skirti kuo mažiau laiko ir finansinių išteklių. Tačiau derėtų įvertinti, jog šis pasirinkimas turės įtakos tam, kaip jūs važinėsite artimiausius 2 - 5 metus. Jeigu netinkamai pasirinksite, tikėtina, jog jūsų automobilis bus sunkiai valdomas, ypač esant nepalankioms oro sąlygoms.

Nepatyrusius vairuotojus dažnai gąsdina tai, jog visos padangos atrodo vienodos,  o visi šių automobilių detalių pardavėjai tvirtina, jog būtent jų produkcija yra pati geriausia. O  dar tos padangų kainos... Jos dažnai atrodo gerokai didesnės, nei išgali jūsų biudžetas. Patyrę ratų prekeiviai  skuba nuraminti, jog šis procesas nėra toks skausmingas, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Gera žinia ta, jog automobilių ir padangų gamintojai  išleidžia nemažas pinigų sumas, jog būtų sukurtos padangos, atitinkančios skirtingų automobilių specifinius bruožus . Siekiama pabrėžti gerąsias ir paslėpti blogąsias kiekvienos  važiavimo priemonės savybes.

Taigi,  šiandien jums aktuali tema – jūsų automobilio padangos pigiau? Pati svarbiausia taisyklė – prieš pirdami nepatingėkite pasidomėti, ką ir už kokią kainą siūlo padangų pardavėjai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų