„Must have“ – sąsagos!

Jei reikėtų rinktis pačių elegantiškiausių papuošalų TOP3, tikrai į šį trejetuką pakliūtų karalienės sąsagos. Atrodo, toks nedidelis aksesuaras, galbūt dažnai per daug nuvertinamas, bet gali tapti jūsų aprangos „vyšnaite ant torto“ ir taip pabrėžti subtilų jūsų skonį, statusą ir puikias manieras. Tikrai ne kiekvienas nešioja sąsagas marškinių rankovėse, o veltui, nes tai tikrai labai puikus papuošalas, nors iš karto ir nekrentantis į akis.

Sąsagų būna pačių įvairiausių rūšių ir formų. Įdomu tai, kad šis aksesuaras ilgainiui buvo laikomas išskirtinai vyrišku papuošalu, pabrėžiančiu vyro oficialaus aprangos stiliaus išbaigtumą. Taip pat sąsagos pabrėžia ir vyro statusą bei gali būti puikiai derinamos su kitais papuošalais (pvz. žiedu ar laikrodžiu). Tačiau didėjant moterų emancipacijai, sąsagos tapo gana populiariu papuošalu ir moterų tarpe.  Jos mielai renkasi šį papuošalą kaip puikią ir rafinuotą oficialaus kostiumėlio detalę. Moterims skirtos sąsagos būna aptakesnių formų, inkrustuotos įvairiais akmenėliais, emale, perlamutru ar kristalais. Dažnai sąsagos yra derinamos prie kitų papuošalų (pvz. auskarų, pakabuko ar žiedo). Kaip ir vyrams, moterims šis papuošalas suteikia solidumo, garderobo užbaigtumo, rafinuotumo įspūdį.

Taip pat sąsagos yra viena populiariausių verslo dovanų. Ši dovana yra tinkama pačioms įvairiausioms progoms. Taigi verslo atstovai ar vadovai dažnai sąsagas renkasi kaip verslo dovaną savo verslo partneriams ar oficialiems atstovams iš kitų šalių. Tokia dovana tikrai bus tinkamai įvertinta ir tiesiogiai suprasta be jokių pašalinių interpretacijų. Taip pat, artėjant šventiniam periodui, kurio metu didžiausias galvos skausmas yra dovanų rinkimas, sidabrinės sąsagos gali būti puiki dovana tiek vyrui, tiek moteriai.

Taigi sąsagos tikrai yra vienas iš „must have“ papuošalų, nes gali būti skirtos tiek kasdienai, tiek specialiai progai. Jei norisi prabangos, parodyti savo autoritetą, tada drąsiai rinkitės sidabrines sąsagas, nes jos yra patvarios, prabangiai ir subtiliai atrodo bei jas lengva prižiūrėti.

Kasdienai skirtos sąsagos gali būti spalvotos, žaismingos, ne tokios oficialiai atrodančios ar įpareigojančios. Taigi drąsiai pasitikėkite ir eksperimentuokite su šiuo papuošalu ir tikrai atrodysite išskirtinai elegantiški ir tvarkingi.

Vadovams ar verslininkams nereiktų pamiršti šio aksesuaro einat į oficialius susitikimus, derybas, išskirtinius renginius, nes pasisveikinus spaudžiant ranką, šis papuošalas tikrai bus pastebėtas ir neverbaliai siųs teigiamą žinutę jog jums puikiai sekasi ir esate sėkmingas žmogus. Gal tai gali tapti jūsų vizitine kortele arba slaptu sėkmės talismanu, jog esate pasiruošęs žengti koja kojon ne tik su mada, bet ir su fortūna.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų