Svajojate apie nuosavą butiką? Daiktai verslui, kuriuos pirmiausia reikia įsigyti

Butikų mada Lietuvoje atsirado prieš kelerius metus, tačiau vos tik atsiradusi patraukė aktyvių žmonių dėmesį, kadangi ir jie nusprendė išbandyti pardavinėti drabužius mažose, jaukiose ir mielose prekybos vietose, kurios orientuotos į unikalumą mėgstančius žmones. Nors šiuo metu tokio tipo prekybos vietos jau nebeatidaromos taip dažnai kaip prieš penkerius metus, tačiau dabar dirba tie, kurie mėgsta kokybę ir įvertina savo galimybes.

Butiko atidarymas nėra sudėtingas procesas, tačiau reikia pasirūpinti tam tikromis smulkmenomis, daiktais, kurie garantuos, kad prekybai yra pasiruošta. Jūsų dėmesiui aptarsime pagrindinis kelis niuansus, kuriuos reikia įvertinti bei įsigyti, kad prekybos vietos atsidarymo pradžia būtų sėkminga.

  • Lipnios etiketės ir etikečių spausdintuvai – smulkmenos apie kurias reikia pagalvoti pirmiausia. Kodėl? Jau pačią pirmą darbo dieną visi parduodami daiktai turi būti įvertinami kainomis. Problema, kad per dokumentų tvarkymo niuansus daugelis pardavėjų tai pamiršta, tad šis patarimas – iš praktikos. Siūlome pirmiausia įsigyti etiketes, kad paskui nekiltų nesklandumų dėl prekių kainų.
  • Kasos aparatas yra kitas svarbus niuansas, kadangi be jo teisiškai Lietuvoje negalima teikti paslaugų. Suprantama, kad šiais laikais yra daugiau alternatyvų. Pavyzdžiui, jeigu mokama pavedimu, tokiu atveju užtenka sąskaitos faktūros. Tačiau dažniausiai butikuose pinigai imami grynais, tad kasos aparatas yra būtinas. Veikite legaliai ir jauskitės ramiai.
  • Maišeliai yra dar viena smulkmena, kurią kartais pamiršta pardavėjai. Šiuo metu labai daug dėmesio yra skiriama ekologijai, tad ir Jums siūlome rinktis popierinius, o ne plastikinius maišelius. Tokiu atveju parodysite, kad esate sąmoningas ir nuomonės turėjimas padės augintis tam tikrą klientų auditoriją.
  • Atsiliepimų kortelės arba sąsiuvinis mažiems butikams yra būtinas, kadangi jis gali padėti paprasčiau keisti savo veiklos pobūdį ir taikytis prie klientūros. Dideliems prekybos centrams galioja visiškai kitos taisyklės, kadangi jie dažniausiai orientuojasi į mažas kainas. Tuo tarpu butikai dažniausiai negali to pasiūlyti, tad jiems reikia įvertinti kiekvieno kliento poreikius ir pasiūlyti jam tai, ko jis nori.

Net ir tokios mažos smulkmenos kaip lipnios etiketės gali padėti verslo pradžią padaryti kur kas efektyvesne ir sėkmingesne.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų