Siuvimo paslaugos Vilniuje

Ieškantiems gražių, stilingų ir kokybiškų drabužių specialioms progoms pravers siuvimo paslaugos Vilniuje. Siuvimo paslaugų salonuose ruošiamos uniformos moksleiviams, personalo darbuotojams, įvairūs šventiniai rūbai pagal individualius užsakymus. Galimas platus rūbų pasirinkimas moterims – siuvamos unikalaus ir išskirtinio dizaino suknelės, kiti rūbai pagal reikiamus dydžius.

Susikurkite norimą aprangos stilių

Galite rinktis iš plataus modelių, spalvų, audinių asortimento. Siuvimo paslaugos Vilniuje siūlomos Jums patogiu grafiku atsižvelgiant į darbo dieną. Esant poreikiui, siuvėjai atvyksta atlikti išmatavimus, pasiūti rūbai vėliau gali būti pristatyti Jums patogiu adresu. Tai yra unikalios galimybės, kurias sudaro siuvimo salonai Jūsų patogumui, todėl nepraleiskite galimybės jomis pasinaudoti.

Uniformos moksleiviams

Siuvimo salonuose kuriamos unikalios mokyklinės uniformos, stilingomis uniformomis aprūpinami visų klasių moksleiviai nepriklausomai nuo lyties ar amžiaus. Siuvami tiek vyriški, tiek moteriški rūbai ir uniformos. Patyrę siuvėjai meistriškai įkomponuoja į uniformas mokyklų emblemas, kitus reikiamus ženklus, kurie išsiuvinėjami pagal Jūsų pateiktus eskizus. Išsaugomas uniformų individualumas, kuris yra meistriškai suderinamas su oficialumu.

Kokybiškas drabužių taisymas

Kreiptis į siuvimo salonus galite ne tik sudarant naujus užsakymus, bet ir tada, kai reikalinga pataisyti suplyšusius drabužius. Patyrę siuvėjai greitai ir kokybiškai sutaiso senus drabužius, pakeičia senas medžiagas naujomis, atnaujina rūbų išvaizdą ir dizainą.

Leiskite sau atrodyti gražiai ir stilingai. Tinkamą pasirinkimą sau ras kone kiekvienas klientas!

Informacijos šaltinis: http://auksosiulas.lt

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų