Kaip efektyviai įsirengti būstą?

Kiekvienas namų šeimininkas, nusipirkęs savo pirmąjį būstą, nerimauja dėl jo įrengimo. Tinkamam namų paruošimui reikia skirti daug laiko, pinigų bei užsispyrimo. Tinkamų medžiagų ieškojimas, santechnikos, elektros lizdų tvarkymas bei kivirčai su neatsakingais darbininkais – tai labai varginantis darbas, galintis pavirsti tikru košmaru. Visi mes bijome niekad nesibaigiančių remontų ir norime kuo greičiau ir efektyviau įsirengti savo būstą. Štai keletas patarimų, kurie padės jums pasiekti būtent tai.

Paprastas, subtilus interjeras – tai puikus būdas sukurti jaukią, erdvią aplinką, kurioje tvarkymasis - juokų darbas, tačiau jokios patirties neturinčiam asmeniui ši užduotis nėra tokia lengva kaip atrodo. Jei norite pradėti remonto darbus, tačiau niekaip nenusprendžiate nuo ko pradėti, tinkamam ir efektyviam būsto įrengimui labiausiai padeda interjero dizaineris. Nemažai žmonių mano, kad dizainerio paslaugos yra labai brangios, todėl jomis nepasinaudoja. Jo dėka jus ne tik pasirinksite tinkamiausią apdailos medžiagą, bet ir sukursite efektyvų būsto įrengimo planą. Nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad pačiam įrengti būstą yra kur kas lengviau ir pigiau, patirties trūkumas privers jus padaryti daug klaidų, kurios ne tik jums brangiai kainuos, bet ir atims marias laiko. Pasikonsultuokite su interjero dizaineriu. Jo dėka rasite bendrą, patogiausią ir efektyviausią būsto viziją ir darbas vyks kur kas sklandžiau. Tik nepamirškite, kad šiuose namuose teks gyventi jums, tad nepasitikėkite kiekvienu dizainerio žodžiu. Klauskite, pasidomėkite visomis alternatyvomis ir raskite sprendimą, kuris labiausiai tiks jums. Interjero dizaineris padės kontroliuoti statybos darbų eigą bei atrinks geriausias apdailos medžiagas.

Jūsų, kaip šeimininko, indėlis yra nepaprastai svarbus. Interjero dizainerio darbas bus kur kas lengvesnis, jei iš karto nuspręsite, kokio stiliaus būsto norite. Pasistenkite nesuplakti keleto skirtingų stilių ir priimti tvirtą sprendimą. Nebijokite paprieštarauti interjero dizaineriui ir paaiškinti savo prioritetus. Jei nuolat konsultuositės su profesionalais ir ieškosite geriausio kompromiso, sukursite patrauklų pasirinkto stiliaus būstą.

Labai daug namų šeimininkų neskiria pakankamai dėmesio geram būsto apšvietimui. Nenaudokite pasirinktai erdvei vien didelių šviestuvų. Tinkamai išnaudokite grindų ir stalines lempas, kurių dėka sukursite daug jaukesnę  aplinką, o kambarys atrodys didelis ir šviesus.

Jeigu bandote kuo geriau išnaudoti turimą erdvę, kuo geriau išnaudokite mažus baldus. Dideli baldai sumažina kambarį, todėl vietoj didelės sofos pasirinkite kelias mažas sofutes bei keletą kėdžių. Didelis kavos stalelis yra labai patogus, tačiau keletas staliukų padarys kambarį kur kas didesnį. Taip pat būtinai išnaudokite turimus kampus. Jie puikiai tinka kampiniam darbo stalui, kuris leidžia daug efektyviau išnaudoti turimą būsto erdvę. Jei bandote įsirengti nuosavą būstą ir bandote surinkti kuo daugiau informacijos, apsilankykite interneto svetainėje Gerasbūstas.lt, kur sulauksite reikiamos pagalbos kuriant savo naujuosius namus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Namudizainere 2019-10-10 10:51
dizaineriai dizaineriams nelygu, jeigu kaip raso samdysi pigesnį, tai tik dar daugiau išlaikų bus, nelabai jie gaudosi apie audinių struktūrą praktiškumą. Įsirenginėjau savo namus pati, nors prieš tai bendravau su dizainere, man jos patarimai nepatiko, ji turėjo savo vaizdą o aš savo, visai man nebogai gavosi ir pačiai, pasirinkau norimus atspalvius, visai neseniai nusprendžiau pagyvinti interjerą užsisakiau dirbtinių augalų, dirbtinė žolė vienoje erdvėje vietoje nedidelio kilimo, tikrai gerai atrodo, pirkau čia: https://svajoniu-vejos.lt/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų