Dantų implantai: kuo jie naudingi ir kaip prižiūrėti

Siekiant greitai ir patikimai atkurti prarastus dantis, dantų implantai bus tiesiog nepamainomas sprendimas. Dantų implantacija – tai vienas pažangiausių ir dažniausiai odontologijoje taikomų metodų, kuomet atkuriami smarkiai pažeisti dantys. Skaitykite šį straipsnį ir sužinokite, kuo naudinga dantų implantacija, kaip vyksta procedūros ir kokių veiksmų reiktų imtis norint tinkamai prižiūrėti dantų implantus.

Dantų implantacijos nauda

Danties implantas – tai mažas titaninis varžtelis, kuris yra įsukamas danties šaknies vietoje. Taikant implantaciją, išsaugomi ne tik reikiami pavieniai dantys ar ištisos jų eilės, bet tuo pačiu atstatoma normali žandikaulio funkcija, kas padeda išvengti įvairių žandikaulio deformacijų ateityje. Kartu išsaugosite gražią šypseną, kuri lydės Jus visuomet, kad ir kur beeitumėte.

Procedūros eiga

Atvykus pas odontologą, atliekamas rentgenologinis tyrimas, kuriuo įvertinama reali situacija ir nustatomi reikiami gydymo metodai. Klientas gauna visą reikalingą informaciją apie dantų atkūrimo būdus, jų pranašumus bei trūkumus, pristatoma tiksli būsimos procedūros eiga. Tuomet suleidžiama nuskausminamųjų vaistų ir įdedamas implantas. Paprastai reikia laiko tam, kad implantas pilnai prigytų. Tiksli prigijimo trukmė priklauso nuo individualios situacijos.

Pasirūpinkite dantų implantų priežiūra

Išsaugoti sveikus ir gražius dantis padės profesionali burnos higiena, todėl naudinga periodiškai apsilankyti pas odontologą apžiūrai. Dantų implantų priežiūra galite pasirūpinti ir patys. Svarbu kruopščiai valytis dantis, naudoti dantų siūlą, specialius dantų krapštukus ir burnos skalavimo skystį.

Patvarūs, kokybiški dantų implantai už prieinamą kainą! Graži šypsena ir dantų sveikata – garantuota.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų