Deimantinė mikrodermabrazija – kitoks valymo būdas

Veido valymas yra būtina grožio procedūra jei norime išlaikyti sveiką veido odą. Veido šveitimą atliekame namuose švelniais šveitikliais, na, o stropesnės apsilanko pas kosmetologę, kur atliekamas profesionalus veido valymas. Ši procedūra, turi keletą metodų: mechaninis, giluminis, ultragarsinis, vakuuminis, rūgštinis. Dar vienas ypatingai vertinamas veido valymo būdas – deimantinė mikrodermabrazija. Tai odą atjauninanti procedūra, kurią turėtų išbandyti norinčios akivaizdžiai matomų rezultatų jau po pirmojo karto.

Deimantinė mikrodermabrazija – kas tai?

Deimantinė mikrodermabrazija – tai saugi, greita ir neskausminga procedūra, po kurios rezultatus matysite jau po pirmos procedūros! Atgaivinkite veidą ir džiaukitės švytinčia, tolygia ir jaunatviška oda!

Procedūros metu švelniais judesiais nušveičiamas viršutinis odos sluoksnis. Taip pašalinamos negyvos odos ląstelės. Šios ląstelės yra susiurbiamos specialiu vakuuminiu siurbliu. Deimantinės mikrodermabrazijos metu naudojami keli skirtingi antgaliai su skirtingo šiurkštumo deimantais. Taip oda nuvaloma ypatingai gerai. O svarbiausia tai, kad jau po pirmosios procedūros pamatomi akivaizdūs veido odos pokyčiai.

Kiek reikia deimantinės mikrodermabrazijos procedūrų?

Nors jau po pirmos procedūros pastebėsite akivaizdžius rezultatus, specialistai rekomenduoja pereiti pilną kursą. Priklausomai nuo odos būklės ir siekiamo rezultato yra rekomenduojamos 5-10 procedūrų. Jas atlikti reikėtų kas savaitę arba 10 dienų. Vėliau, praėjus visą procedūrų kursą kas pusantro mėnesio rekomenduojama palaikomoji procedūra.

Deimantinė mikrodermabrazija Vilniuje

Deimantinė mikrodermabrazija atliekama kosmetologijos kabinetuose bei įvairiose grožio studijose. Deimantinė mikrodermabrazija Vilniuje atliekama grožio namuose „M.U.U.S“ pas kosmetologę Beatą, „AND“ klinikoje pas kosmetologę Svetlaną Karkaletsis, estetinės kosmetologijos ir dermatologijos centre „Aestheta“, pas kosmetologę Jolandą Haffar, studijose „Mona“ ir „Oneself“.

Deimantinės mikordermobrazijos kaina priklauso nuo to, kokioje srityje atliekama procedūra. Kaina svyruoja nuo 25 iki 40 eurų už vieną procedūrą.

Deimantinė mikrodermabrazija: atsiliepimai

Meida, 27 m.: „Maloniai nustebau. Nesitikėjau, kad deimantinė mikrodermabrazija bus tokia efektyvi procedūra. Jau po pirmo apsilankymo oda buvo lygesnė, tarsi šilkinė. Labai patiko!“

Rimantė, 19 m.: „Efektyvu 100 %. O procedūra tokia maloni, kad jos metu galima net miegoti. Rekomenduoju!“

Goda, 39 m.: „Labai puiki procedūra. Rezultatas matomas iš karto.“

Živilė, 29 m.: „Mano veidas linkęs turėti spuogų, nėra lygus, yra nemažai porų, todėl sugalvojau išbandyti veido procedūrą – deimantinę mikrodermabraziją. Ši procedūra man labai patiko, nes jos metu yra nušveičiamas paviršinis odos sluoksnis, negyvos odos ląstelės ir palengvinamas odos atsinaujinimas, pagerinama kraujotaka. Po kiekvienos procedūros veido oda pastebimai pagražėdavo, atlikau tris procedūras kas mėnesį. Procedūra neskausminga, o veidas tampa skaistus ir atsinaujinęs.“

Deimantinę mikrodermabraziją rekomenduojame išbandyti kaip tik šiuo metų laiku. Tai pats tinkamiausias laikas, kadangi saulės mažai, todėl bus mažesnis odos jautrumas, nereikės taip saugotis nuo ultravioletinių spindulių. Taip pat suspėsite paruošti veido odą šiltajam sezonui. Nes visam kursui reikia mažiausiai 4-5 procedūrų. Todėl pasirūpinkite veido oda jau dabar, kad pavasarį pasitiktumėte su lygesne, skaistesne ir sveikesne oda.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų