Vėtra pražudė moterį, rovė medžius ir niokojo statinius

Ukmergės PGT, Daivos Zimblienės ir Gedimino Nemunaičio nuotr. Ukmergės PGT, Daivos Zimblienės ir Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergėje praėjusią savaitę tragedija baigėsi siautusi vėtra. Miesto centre, Kęstučio aikštėje, vėjo nuplėšta stogo konstrukcija pražudė moterį.

Tragedija įvyko ketvirtadienio pavakarę, apie 17 val.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai ir medikai ukmergiškei, gimusiai 1961 m., niekuo padėti negalėjo, ji buvo mirusi. Kūnas rastas prispaustas po stogo konstrukcija važiuojamojoje kelio dalyje. 

Ukmergės senamiestyje dviejų aukštų pastatas yra dalinai apleistas – vėjas nupūtė ne stogo dangą, bet sukaltas lentas.

Sunkiasvorė konstrukcija ne tik pražudė moterį, bet ir apgadino stotelėje kaip tik stovėjusį autobusą, suniokojo keleivių paviljoną.

Ši nelaimė įvyko tiesiai priešais rajono savivaldybės langus, pačioje darbo dienos pabaigoje. Į nelaimės vietą iš karto atvyko rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas, mero pavaduotoja Agnė Balčiūnienė.

Ukmergės rajono policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad Kęstučio aikštėje 4-uoju numeriu pažymėtas pastatas, nuo kurio stogo vėtra nuplėšė konstrukcijos dalį, priklauso keturiems savininkams.

1940 metais pastatyto, daugiau nei 722 kv. m ploto pastato paskirtis – prekybos. Pastatas yra nebaigtos statybos (baigtumas – 93 proc.).

Į šios nelaimės tyrimo komisiją Ukmergės rajono savivaldybės administracija deleguos Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėją Artūrą Sakalauską.

Siautėjusi vėtra ukmergiškiams pridarė ir finansinių nuostolių – nuvertė šiltnamius, nuplėšė stogų dangas, išdaužė stiklus, išrovė medžius.

Suniokoti ir kai kurių žmonių artimųjų kapai.

Labai smarkiai nukentėjo Pašilės kapinės, kur su šaknimis išrautas ne vienas medis.

Nemažai žmonių naktį į penktadienį buvo likę be elektros.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų