Langų valymo robotai: kodėl jie verti Jūsų dėmesio?

Šiais laikais prekyboje nuolat galime išvysti vis naujų, išmanesnių ir modernesnių įrenginių, todėl naujovės dažniausiai nieko nebestebina. Visgi, tik ne tuomet, jei kalba pasisuka apie technologijas, kurios patiems leidžia išvengti tam tikrų darbų. Jei negalite pakęsti nuolatinio langų valymo, daugiau kentėti nebereikės – už Jus šią užduotį galės atlikti langų valymo robotas. Apie šį prietaisą išgirsta vis daugiau žmonių, tačiau ne visiems dar teko atidžiau susipažinti su visais šių robotų teikiamais privalumais – siūlome Jums tai padaryti dabar.

Jokių fizinių pastangų

Iš tiesų pajudėti šiek tiek reikės – tam, kad langų valymo robotą uždėtumėte ant lango ir jį įjungtumėte. Tačiau po šių veiksmų galėsite visiškai atsipalaiduoti: toks prietaisas dirba savarankiškai, taigi galėsite užsiimti kita veikla. Langų plovimas yra pakankamai varginantis darbas, tačiau turėdami tokį pagalbininką, apie bet kokį nuovargį galėsite pamiršti. Be to, pavyks sutaupyti ir nemažai brangaus laiko – šį aspektą ypač įvertins tie, kurie namuose turi daugybę žemę siekiančių langų. Ilgainiui kitokio jų valymo tiesiog nebeįsivaizduosite.

Maksimali švara

Kokybiški įrenginiai gali turėti net kelias skirtingas valymo programas, tačiau net ir viena iš jų galima padėti pasiekti tokį rezultatą, prie kurio Jums patiems reikėtų paplušėti net kelias valandas. Šie robotai juda visomis kryptimis ir patys pasirenka tokį kelią, kuriuo stiklą nuvalytų efektyviausiai. Be to, jį galėsite pritaikyti ne tik langams, bet ir veidrodžiams, dušo kabinos durims, stikliniams turėklams, stoglangiams ar bet kokiems kitiems panašiems paviršiams. Svarbiausia pasirinkti Jūsų poreikius atitinkantį modelį ir šis robotas tikrai ilgai nestovės be darbo.

Patogus naudojimas

Didžioji dalis langų valymo robotų yra valdomi su nuotolinio valdymo pulteliu, taigi norėdami pakeisti valymo režimą ar atlikti kitus panašius veiksmus, nuo sofos galėsite net neatsikelti. Šie prietaisai veikia tyliai, tad Jūsų komfortas nebus trikdomas. Tačiau jeigu nutiks bėda, pavyzdžiui, kelyje pasitaikys neįveikiama kliūtis ar išseks prietaiso baterija, toks robotas visuomet Jus apie tai informuos.

Saugumas

Pirmą kartą naudojantis šiuo įrenginiu, gali būti kiek baisu, jog jis ant lango tvirtai nesilaikys. Visgi, šiuos rūpesčius palikite gamintojams – jie parūpino šiems robotams specialią vakuuminę sistemą, kuri leidžia jiems tvirtai įsikabinti ir nenukristi bei žinoma, nepažeisti valomo paviršiaus. Jums užteks vadovautis jo pajungimo instrukcijomis ir pasaugoti tokį prietaisą nuo mažesnių vaikų ar aktyvių augintinių – tuomet maksimalus saugumas tikrai bus garantuotas.

Kompaktiškas dydis

Toks langų plovimo robotas pasižymi itin kompaktišku dydžiu – pirmiausia tai įvertinsite norėdami nuvalyti mažesnių matmenų langus ar, pavyzdžiui, ketindami šį prietaisą su savimi pasiimti į kitą vietą. Tačiau ši ypatybė pravers ir tuomet, jei kruopščiai skaičiuojate kiekvieną patalpos centimetrą – tokio prietaiso sandėliavimui tikrai neteks skirti daug vietos. Tuo įsitikinti ir atidžiau susipažinti su šiais robotais galite čia.

Plati kainų įvairovė

Priklausomai nuo langų plovimo robotų funkcionalumo ir suteikiamų galimybių, skiriasi ir jų kainos, taigi nepriklausomai nuo biudžeto, kone kiekvienas turės progą visais aukščiau išvardintais privalumais įsitikinti pats. Be to, plečiantis jų asortimentui, tikimasi dar didesnių ir dažnesnių nuolaidų. Tiek šiuos, tiek kitus išmanius įrenginius galite pirkti Pigu.lt el. parduotuvėje – šioje svetainėje jie siūlomi itin palankiomis sąlygomis.

Įvertinus visus šiuos privalumus, nesunku įsitikinti, kad langų plovimo robotai iš tiesų yra verti Jūsų dėmesio. Jei ieškote funkcionalių, kasdienybę lengvinančių sprendimų, toks variantas tikrai turėtų palikti Jums puikų įspūdį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų