Kad pasiektumėte geriausią rezultatą, pradėkite naudoti produktų liniją skirtą plaukų slinkimo stabdymui bei augimo skatinimui, kai plaukų slinkimas tik prasideda.

Kai tik galvos odos srityje netenkama visų plaukų folikulų, jūs neturėsite galimybės ten iš naujo atauginti plaukų ir bus per vėlu, kad gydymas būtų veiksmingas.

Kas sukelia plaukų retėjimą ir plikimą?

Prieš peršokant prie išsamios informacijos apie plaukų atauginimo gydymą, verta pasinerti į plaukų slinkimo priežastis, kad suprastumėte, kaip gydymas veikia.

Androgeninė alopecija (vyrų ir moterų nuplikimas) - tai plaukų retėjimas arba slinkimas, kurį sukelia hormoninė medžiaga dihidrotestosteronas (DHT), kurį organizmas gamina iš testosterono.

DHT ne tik prisideda prie kitų ligų, tokių kaip gerybinė prostatos hiperplazija (paprastai vadinama padidėjusia prostata), bet ir apriboja mažas kraujagysles, kuriomis į plaukų šaknis patenka maisto medžiagos ir deguonis.

Sveiki plaukų folikulai

Sumažėjus plaukų folikulų aprūpinimui krauju, šaknys gamina plonesnius plaukus, kurie gyvuoja daug trumpiau, todėl sutrumpėja jų vystymosi fazė. Galiausiai folikulai sunyksta ir nebegali auginti plaukų.

Svarbu pažymėti, kad be androgeninės alopecijos yra daugybė plaukų slinkimo priežasčių. Pasikonsultavę su gydytoju galėsite įsitikinti, kad plaukų slinkimas nėra hormoninių, endokrininių ar autoimuninių ligų simptomas arba neigiamas vaistų, įtampos ar traumos poveikis.

Kas yra plaukų laminavimas?

Ar tai tikrai veikia ir ar tai geriausia priemonė skilinėjantiems plaukų galiukams gydyti? Suskilinėję galiukai yra dažniausia problema, kurią tikrai sunku išspręsti. Vos nukirpote galiukus ir jie vėl pradeda skilinėti, tai siaubinga, tačiau visada yra tam tikras plaukų gydymas, kuris tikrai padeda atsisveikinti su skilinėjančiais galiukais.

Yra daugybė įvairių procedūrų ir profesionalių produktų, teigiančių, kad jie sutvarko skilinėjančius galiukus ir neleidžia atsirasti naujiems. Ar jais tikite, ką rodo jūsų patirtis? Taip, dauguma jų yra netikri ir jums visiškai nepadės. Tai tik spalvingos etiketės ir reklama, nieko daugiau.

Tačiau vis dėlto yra keletas labai naudingų metodų, kurie iš tiesų veikia ir padeda užauginti ilgus gražius plaukus. Vienas iš jų yra plaukų laminavimas. Kodėl pasirinkau šį plaukų gydymą kaip vieną geriausių sprendimų?

Tai labai paprasta sugalvoti. Plaukų laminavimas yra nauja aukštųjų technologijų priemonė nuo plaukų galiukų skilinėjimo, tai specialios kompozicijos užtepimo per visą plaukų ilgį procesas. Speciali kompozicija iš tikrųjų yra mikroplėvelė, procedūros metu kiekvienas plaukas bus padengtas tokia plėvele, o ji puikiai apsaugos jūsų plaukus nuo pažeidimų ir neleis ištekėti vitaminams bei baltymams iš plaukų. Po tokios procedūros plaukai atrodo sveiki, spindintys ir glotnūs.

Jie taip pat tampa lankstesni ir atsparesni mechaniniams pažeidimams. Ji taip pat sulipdo išsišakojusius galiukus ir neleidžia atsirasti naujiems. Dar vienas puikus dalykas - laminavimas nekenkia plaukams, tai tikrai saugi procedūra, todėl galite ją kartoti vėl ir vėl, kol galiausiai pasieksite norimą rezultatą.

Paprastai plaukų laminavimas atrodo kaip įprasta plaukų procedūra. Jūs einate į kirpyklą, stilistas užtepa ant jūsų plaukų specialų mišinį, kuris atrodo kaip kreminė kaukė, palaukiate 20 minučių ir viskas. Stilistas išplauna plaukus šampūnu ir procedūra baigta. Vienos procedūros poveikis išlieka šešias savaites, po to galite ją pakartoti. Tokia priemonė tinka visų tipų plaukams, tiesiems, banguotiems ir net garbanotiems, po naudojimo jie atrodo šilkiniai ir sveiki.

Yra ir dar vienas, dar paprastesnis plaukų priežiūros būdas - purškiamasis laminavimas. Jis veikia beveik taip pat, tačiau vietoj kaukės gausite patogesnį plaukų laką. Jis sudarytas iš vaisių aliejų ir šviesą sulaikančių medžiagų, kurios pagerina skilinėjančių galiukų išvaizdą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų