Skirtingų medžiagų telefonų dėkliukų privalumai ir trūkumai

Turėti dėkliuką telefonui - būtinybė. Šis aksesuaras ne tik apsaugo išmanųjį nuo aplinkos įtakos, bet ir siūlo unikaliai atrodantį įvaizdį. Šiuolaikinėje rinkoje dėklų pasirinkimo galimybės yra beribės. Kaip tinkamai išsirinkti iš skirtingų gamybinių medžiagų? Kokie dėkliukai yra populiariausi ir kokie jų privalumai bei trūkumai?

Plastikiniai dėkliukai

Tai bene populiariausias gaminys, priklausantis telefonų priedų kategorijai. Natūralu, nes šis pasirinkimas turi daug visuomenei aktualių privalumų. Pirma, tai visiems prieinami, pigūs dėkliukai. Antra, jie suteikia bent jau minimalią apsaugą telefonui. Toliau galima būtų išskirti tai, jog plastikiniai dėkliukai yra priedas, turintis daugiausiai dizaino pasirinkimo galimybių. Tai ypač aktualu telefonus turintiems vaikams, paaugliams ir jų tėveliams, norintiems nustebinti mažylius. Kita vertus, tokie dėkliukai atrodo gana pigiai ir nėra patvarūs, o masinis plastiko naudojimas nėra naudingas nei mūsų, nei gamtos gerovei.

Silikoniniai dėkliukai

Paskutiniu metu vis populiarėjanti rūšis - silikoniniai dėkliukai. Vartotojams labai patinka ši medžiaga, nes atrodo daug prabangiau nei, tarkim, plastikas. Taip pat silikonas pasižymi švelnumu, dėkliuką laikyti rankoje malonu ir patogu, o įdomių dizainų kiekis smarkiai vejasi plastikinių dėklų asortimentą. Nesvarbu, ar domina telefonu deklai huawei, ar samsung modeliams - silikoninių dėkliukų kiekis smarkiai auga. Valyti šį aksesuarą gana lengva, jei turite specialių servetėlių, bendrai, nešvarumai ir dulkės ant gaminio nesikaupia labai greitai.. Svarbu paminėti, kad tai ekologiškas pasirinkimas dėl to, nes silikonas kaip medžiaga yra gana ilgaamžiška. Kalbant apie minusus galima išskirti vieną pagrindinį - vos vos didesnė kaina. Kai kuriuos žmones ji atbaido, nes silikonas lyginamas su plastiku, kuris pasižymi pigumu. 

Odiniai dėkliukai

Odiniai gaminiai telefonų priedų asortimentuose yra palyginti retas atvejis. Dažniausiai odiniai dėkliukai būna atverčiamojo tipo. Rinktis tokį dėkliuką rekomenduojama dėl kelių priežasčių - gaminys atrodo stilingai ir elegantiškai, rankoje jį sulaikyti gana paprasta. Kitas rečiau minimas privalumas - odos ilgaamžiškumas. Visgi, tai neretai brangiau kainuojantis aksesuaras, kurį gana sunku valyti. Dar vienas odinių dėkliukų niuansas yra tas, jog jame sulaikoma telefono skleidžiama šiluma. Įkaitusį telefoną iš dėkliuko reikia išimti tam, kad nepakenktume jo funkcionalumui. 

Mediniai dėkliukai

Nors tokie gaminiai yra gana nedažni, kai kuriems žmonėms jie netgi labai patinka. Taip yra ne be reikalo - medis atrodo unikaliai ir išsiskiria iš plastikinių gaminių jūros, o pats dėkliukas yra gana ekologiškas pasirinkimas. Telefonas yra apsaugotas ir jį laikyti gana patogu. Deja, tai brangesnis priedas, kurį rasti gali būti sunku. Nors telefonų dėklai “Huawei” ar “iPhone” modeliams pasižymi plačiu asortimentu, kai kuriems modeliams tokios išskirtinės medžiagos aksesuarą surasti bus tikras iššūkis. 

Kad ir kokio tipo dėkliuko ieškosite, jų itin platų pasirinkimą rasite internetu https://www.tavotel.lt/

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų