Sidabriniai papuošalai ir aprangos spalva – kaip derinti?

Savo paprastumu ir subtilumu užburiantis sidabras atrodytų tinka prie visko. Tai iš dalies tiesa. Tačiau sidabriniai papuošalai prie tam tikros spalvos aprangos atsiskleidžia, o prie kitos pasislepia. O juk norisi spinduliuoti grožiu ir mėgautis akį traukiančiu deriniu. Štai todėl svarbu žinoti, prie kokios spalvos aprangos labiausiai tinka sidabro papuošalai.

Aprangos spalvos labiausiai derančios prie sidabrinių papuošalų

Sidabriniai papuošalai dažniausiai gerai dera su juoda spalva, bet taip pat gali puikiai atrodyti su balta ir pilka. Šie atspalviai puikiai kontrastuoja su sidabru, sidabro blizgesio nenustelbia aprangos spalva, todėl pastebime papuošalus.

Su juodos spalvos apranga galite dėvėti bet kokį sidabrinį papuošalą ir jis atrodys nuostabiai, ryškiai spindės prieš audinio tamsumą. Jei renkatės vilkėti pilkos ir baltos spalvos drabužius geriausia rinktis didelius, ryškius papuošalus. Ryškūs sidabriniai papuošalai puikiai dera su šių spalvų apranga, nes suteikia aprangai tvirtumo, subtilumo. Jei neturite didelio, masyvaus ir ryškaus papuošalo, visada galite sluoksniuoti sidabro ir aukso papuošalus.

Sidabriniai papuošalai taip pat puikiai dera su tamsiai mėlyna arba karališka mėlyna spalva – šios gilios, sodrios  spalvos sukuria stulbinančiai patogų foną sidabriniams papuošalams. Tai taip pat pasakytina ir apie šiltą violetinę arba bordo spalvas. Visa tai taip pat yra žiemos spalvos, o tai įdomu, nes sidabras savotiškai atspindi žiemišką orą ir šventes. Puiki apranga vėsiam žiemos vakarui būtų karališkai mėlyna suknelė, papildyta ilgu sidabro papuošalu.

Taigi, apibendrinkime – sidabro papuošalai labiausiai dera prie šių spalvų aprangos:

  • Juoda,
  • Balta,
  • Pilna,
  • Tamsiai mėlyna,
  • Karališkai mėlyna,
  • Bordo,
  • Violetinė.

Vasariški deriniai

Kaip minėjome, aukščiau aptartos spalvos yra labiau žiemiški deriniai. Tuo tarpu vasarai įprasta rinktis švelnesnius tonus, šviesesnes spalvas. Tad ką žinoti apie sidabrinius papuošalus žiemą?

Iš jau paminėtų, balta yra tiek vasaros, tiek žiemos spalva, todėl baltą aprangą su sidabriniais papuošalais galite dėvėti ištisus metus. Tačiau esama daug kitų šviesių spalvų, kurios nedera su sidabriniais papuošalais.

Jei norite puoštis sidabriniais papuošalais, venkite pastelinių spalvų, tokių kaip alyvinė, šviesiai žalia ir šviesiai rožinės. Sidabras su šiomis spalvomis susilieja ir paprastai praranda matomumą blyškių spalvų apsuptyje.

Iš kitos pusės, jei spalva per ryški, ji taip pat gali nustelbti sidabrą, todėl stenkitės nedėvėti šviečiančių, ryškių žalių ir geltonų atspalvių drabužių, nes jie tiesiog „suryja“ sidabrą, kad jo beveik nematote.

Tad kas dar, apart baltos, tinka su sidabriniais papuošalais? Tai šaltesni tonai, tokios spalvos kaip švelni persikų, ledo rožinė arba vanilės geltona – spalvos atspalvis, esantis tarp pastelinių ir ryškių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų