Priežastys, kodėl jūsų verslui reikia SEO

Nesvarbu, ar ilgus metus plėtojate sėkmingą verslą, ar esate naujokas šioje srityje, tikriausiai, girdėjote sąvoką SEO. Tačiau ar žinote, kokią iš tikrųjų  naudą jums gali SEO suteikti? Šiame straipsnyje, skaitmeninės rinkodaros agentūra iKiwi pateiks pagrindines priežastis, kodėl turėtumėte investuoti į SEO strategiją.

Kas yra SEO?

Tai procesas, kurio metu jūsų svetainėje esantis turinys yra pritaikomas pagal Google (ar kitos paieškos sistemos) standartus.

SEO optimizavimo paskirtis – padėti tinklapiams tapti greičiau surastiems paieškos sistemos rezultatuose, tarp konkurentų svetainių.

SEO optimizavimas susideda iš dviejų etapų:

1. Vidinis SEO- tai veikla, kuri atliekama svetainės viduje. Vidinio SEO tikslas- optimizuoti svetainės turinį, struktūrą ir kitus elementus, siekiant pagerinti svetainės matomumą paieškos sistemos rezultatuose.

2. Išorinis SEO - darbai,  atliekami svetainės išorėje. Išorinis SEO apima atgalinių nuorodų kūrimą, turinio rinkodarą, socialinių tinklų veiklas ir t.t.

Apskritai, SEO optimizavimas yra daug pastangų ir laiko reikalaujantis procesas, kurį geriausiai atlieka patyrę SEO specialistai. Jeigu turite galimybę, šios strategijos įgyvendinimui, rinkitės marketingo agentūrą, kurie visus darbus atliks už jus.

 

Privalumai

1. Padeda pritraukti daugiau klientų į jūsų internetinę svetainę

Kuomet jūsų svetainė lengvai randama paieškos rezultatų puslapiuose, sulaukiate daugiau lankytojų srauto. Nepamirškite, kad kiekvienas lankytojas yra jūsų  potencialus klientas.

2. Padidina konversijų rodiklius

 Tai reiškia, kad daugiau vartotojų apsilankę jūsų svetainėje atlieka tam tikrus veiksmus.     Pavyzdžiui, įsideda prekę į krepšelį, užsisako naujienlaiškį ir t.t.

3. Padeda didinti prekės ženklo žinomumą

Aukštesnė pozicija paieškos rezultatų puslapiuose, suteikia galimybę būti labiau matomiems. Nesvarbu, kad ir koks naudingas ir įdomus bus jūsų kuriamas turinys, jeigu jis nereitinguos aukštose pozicijose, auditorija jo paprasčiausiai neras.

4. SEO yra ilgalaikė strategija

Be abejo, SEO optimizacija užtrunka, tačiau kai iškelsite savo svetainę į pirmuosius Google paieškos rezultatų puslapius, nebereikės investuoti į kitas strategijas.  Žinoma, tai priklauso ir nuo konkurentų veiklos strategijų. Jeigu esate konkurencingoje rinkoje, gali tekti investuoti daugiau laiko ir pastangų siekiant išsilaikyti reitinguose.

5. Suteikia patikimumo

Klientai palankiau vertina tuos prekių ženklus, kurie yra pirmuosiuose paieškos rezultatų puslapiuose.

6. Geresnė vartotojo patirtis

SEO optimizuoja jūsų svetainę, kad ji būtų patogesnė ir lengviau naršoma. O tai didina vartotojų įsitraukimą ir sudaro teigiamą įspūdį.

7. Lengvai išmatuojami rezultatai

Vienas iš SEO  privalumų yra tas, kad galite stebėti savo strategijos efektyvumą. Tai galima padaryti naudojant rezultatų analizės įrankius, pavyzdžiui, Google Analytics.

8. SEO veikia 24/7

Optimizavimas paieškos sistemoms, nepriklauso nuo ofiso darbo valandų. Kitaip nei mokama reklama, SEO organinis srautas neišnyksta, sumažėjus biudžetui.

Taigi, pristatėme jums pagrindines priežastis, kodėl verta investuoti į SEO strategijos įgyvendinimą. Tikimės, kad sužinojote naujų aspektų, apie SEO, o jeigu siekiate aukštų rezultatų, mūsų ekspertų komanda teikia profesionalias SEO paslaugas. Atliksime jūsų internetinės svetainės auditą ir sukursime jūsų verslui pritaikytą SEO strategiją.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų