„Lidl Lietuva“ lyderystė: ir toliau moka didžiausius atlyginimus sektoriuje

„Lidl Lietuva“ šiais metais ir toliau išlaiko lyderės poziciją pagal mokamus atlyginimus tarp penkių didžiųjų maisto prekybos tinklų Lietuvoje, rodo naujausi „Rekvizitai.lt“ duomenys. Prestižiniais „Top Employer 2023 Lietuva“ ir „Top Employer 2023 Europe“ sertifikatais įvertintos įmonės darbuotojai, sausį gavo didžiausią vidutinį atlyginimą sektoriuje.

Šių metų sausio mėn. „Lidl Lietuva“ darbuotojų, draudžiamų visą kalendorinį mėnesį bendras atlyginimų vidurkis prieš mokesčius siekė 1759,93 eurus ir buvo aukščiausias tarp penkių didžiųjų šalies prekybos tinklų, rodo naujausi „Rekvizitai.lt“ duomenys.

„Vertiname darbuotojų indėlį į sklandžią prekybos tinklo veiklą ir, atsidėkodami jiems, stengiamės būti pačiu geriausiu darbdaviu. Rūpestį darbuotojų gerove laikome vienu aukščiausių mūsų veiklos prioritetų, todėl jiems siūlome konkurencingiausią atlyginimą mažmeninės prekybos rinkoje. Suprantame, kad tai leidžia mūsų komandos nariams jaustis saugiai dėl savo finansinės padėties ir skatina siekti profesinių rezultatų, todėl atlyginimų lyderystę užtikriname jau ne vienerius metus“, – teigia „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė.

„Lidl Lietuva“ rinkos atlyginimus vertina pagal visą kalendorinį mėnesį prekybos tinkle išdirbusių darbuotojų darbo užmokesčio rodiklius. Šie duomenys, iš visų pateikiamų „Rekvizitai.lt“ puslapyje, tiksliausiai atspindi įmonėse vyraujantį atlygio lygį.

Išsaugoti lyderių pozicijas įmonei padeda periodiškai didinamas bazinis darbo užmokestis. „Lidl Lietuva“ papildomai investavus į darbo užmokesčių biudžetą, nuo šių metų sausio 1 d. atlyginimai augo visų parduotuvių ir logistikos centro komandų nariams, o rugsėjį padidės ir administracijos darbuotojų atlyginimai.

Sausį prestižiniu „Top Employer“ sertifikatu penktus metus iš eilės Lietuvoje ir Europoje įvertinta įmonė siūlo ir kitus priedus bei įvairias motyvacines priemones. Vienos iš labiausiai darbuotojų vertinamų papildomų naudų yra susijusios su sveikatos apsauga: imunitetą stiprinantys vitaminų rinkiniai, galimybė darbuotojams ir jų vaikams iki 14 m. nemokamai pasiskiepyti nuo gripo, sėkmingai bandomąjį laikotarpį praėjusiems darbuotojams suteikiamas papildomas privatus sveikatos draudimas.

„Sveikata yra didžiausias mūsų turtas, tad nuoseklus rūpestis komandos narių sveikatingumu yra toks pat svarbus kaip konkurencingi atlyginimai. Savo komandos narius esame apdraudę papildomu privačiu sveikatos draudimu. Draudimo paketą reguliariai peržiūrime ir atnaujiname, todėl jis nepraranda aktualumo“, – sako S. Savickienė.

Didelis dėmesys yra skiriamas ir „Lidl Lietuva“ darbuotojų emocinei sveikatai. Įmonė visiems komandos nariams suteikia galimybę nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus bei anonimiškai konsultuotis su asmenines, teisines ir finansines konsultacijas teikiančiais specialistais. Pastarosios programos teikiamais privalumais gali pasinaudoti ir darbuotojų artimieji.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 „Lidl“ parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+5 # ! 2023-03-20 09:33
Pamirso pamineti,kad Lidl lyderis ir pagal didziausias kainas,kurios ir toliau keliamos be jokio realaus pagrindo. Kelia kainas vien todel - kad gali!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų