Oro drėkintuvas: kaip tai veikia ir kodėl juos verta įsigyti?

Geriausi drėkintuvai padeda sukurti patogias gyvenamąsias patalpas, nes kontroliuoja kondensacijos lygį ir yra naudingi sveikatai. Dauguma drėkintuvų yra paprastos išvaizdos mašinos, tačiau jų negalima tiesiog prijungti ir palikti veikti.

Įmonės https://www.orodrekintuvas.lt/ siūlomas oro drėkintuvas padeda sukurti patogias gyvenamąsias patalpas, nes kontroliuoja drėgmės lygį ir duoda naudos sveikatai. Dauguma drėkintuvų yra paprastos išvaizdos mašinos, bet jūs negalite jų tiesiog prijungti ir palikti veikti. Dėl drėkintuvų galima mėgautis daugybe privalumų, įskaitant energijos taupymą. Tačiau jūs turite būti pasirengę skirti tam laiko priežiūrai ir tinkamai juos naudoti.

Taigi, sužinokite, kuris tipas gali būti jums tinkamiausias, kai kurie populiarūs prekės ženklai ir kaip naudoti drėkintuvus, naudodamiesi šiais atsakymais į dažniausiai užduodamus klausimus apie drėkintuvus.

Kodėl verta naudoti drėkintuvą?

Daugelis žmonių savo namuose naudoja drėkintuvus, kad išvengtų problemų, kurias sukelia sausas oras, pvz., sausi sinusai, sausa oda ir įtrūkusios lūpos. Lietuvoje sausas oras dažnai yra žiemos problema, kai žmonės naudoja patalpų šildytuvus ir kitas šildymo sistemas, kad išlaikytų savo namus šiltą.

Tinkamiausias drėkintuvas jūsų namams priklauso nuo kelių veiksnių, įskaitant jūsų erdvę, sveikatą ir tai, ar turite vaikų ar naminių gyvūnėlių, be kita ko.

Kaip veikia oro drėkintuvas?

Yra keletas drėkintuvų tipų ir jie veikia šiek tiek skirtingai. Kai žinosite, kokio tipo drėkintuvai jums labiausiai tinka, turite pasirinkti, ar jis skleidžia šiltą ar vėsų rūką.

Drėgmę garinantis oro drėkintuvas

Garavimo drėkintuvai įtraukia orą iš patalpos, perleidžia jį per dagtį arba filtrą, o tada grąžina orą į patalpą su papildoma drėgme. Dagtis arba filtras, kurį reikia reguliariai keisti, užtikrina, kad šis drėkintuvas per daug nesudrėkins patalpos. Dėl filtro išsklaidytame vandenyje taip pat yra mažiau mineralų, todėl garuojantis drėkintuvas nepaliks baltų dulkių dalelių aplink kambarį.

Ultragarsinis oro drėkintuvas

Ultragarsiniai drėkintuvai naudoja aukšto dažnio vibraciją, kad mikroskopiniai vandens lašeliai per ventiliatorių į orą paleidžiami, kur jie virsta vandens garais. Šios mašinos nefiltruoja oro ar vandens. Vietoj to, ultragarsiniai drėkintuvai išsklaido mineralus vandenyje, todėl kambaryje arba ant grindų susidaro baltos dulkės. Jų bazėje taip pat gali būti bala. Juos lengviau prižiūrėti, nes juose nėra filtrų ir nereikia keisti dagčio.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų