Patarimai, kurie padės tinkamai prižiūrėti žiedus su deimantais

Žiedai su deimantais yra brangus aksesuaras, kuris reikalauja tinkamos priežiūros, kad jie visada švytėtų ir džiugintų ne tik mūsų, tačiau ir aplinkinių akis. Šis aksesuaras ypatingas ne tik savo verte, tačiau ir simboliškai reiškia labai didelius jausmus žmogui, kuriam dovanojamas žiedas su deimantais.

Na, o svetainėje: https://www.auksoisparduotuve.lt/auksiniai-dirbiniai-su-briliantais/auksiniai-ziedai-su-briliantais galite rasti plačiausią žiedų su deimantais pasirinkimą, už labai priimtiną kainą.

Taigi, jei turite žiedą su deimantais ir norite žinoti, kaip tinkamai jį prižiūrėti, štai keletas patarimų, kurie padės jums išlaikyti šį brangų juvelyrinį dirbinį visada švytinčiu ir puošniu:

  1. Reguliariai valykite žiedą. Dėvinti žiedą diena iš dienos ant žiedo gali imti kauptis riebalai, purvas ir rūbų ar kitų medžiagų dalelės, kurios Jūsų žiedui nebeleis švytėti ir džiuginti savo išraiškinga išvaizda. Todėl, norėdami išlaikyti žiedą švarų ir švytintį, rekomenduojama reguliariai jį valyti. Paprastai geriausia tai daryti šiltame muiluotame vandenyje. Tiesiog pamirkykite žiedą keletą minučių, tada švelniai nuvalykite minkštu šepetėliu arba dantų šepetėliu. Atkreipkite dėmesį, kad tai turėtų būti daroma atsargiai, kad nebūtų pažeisti kiti žiedo elementai ir žiedas nebūtų pažeistas nuo stipraus valymo.
  2. Saugokite nuo cheminių medžiagų. Dėvinti žiedą su deimantais, būkite atsargūs kai dirbate su chemikalais, tokiais kaip valymo priemonės, klijai ar aerozoliai. Kai kurie chemikalai gali pažeisti deimantą ar netgi paveikti metalo detales esančias žiede. Todėl rekomenduojama nusiimti žiedą, kai dirbate su buitine chemija arba paprasčiausiai tokiu atveju naudokite gumines pirštines, kurios gali apsaugotumėte jūsų žiedą su deimantais nuo galimų žalos pasekmių.

Na, ir viena iš svarbiausių priežiūros punktų yra - išvengti smūgių ir įbrėžimų. Deimantai yra tvirti, tačiau kiti žiedo metalai ir papuošimai gali būti pažeidžiami smūgių ar įbrėžimų atveju, na o pažeidus metalą kuris laiko deimantą galima jį ir pamesti. Todėl, bandykite išvengti tiesioginio sąlyčio su kietais paviršiais, pvz., akmenimis ar metalais, kad išvengtumėte galimų žalos pasekmių.

Puoškitės ir spindėkite, tačiau visada nepamirškite kad savo puošniais aksesuarais, būtina tinkamai pasirūpinti, kad jie jus džiugintų ilgus metus.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų