Stogo remontas jūsų būstui. Didžiausi privalumai ir nauda

Tikriausiai jau žinote, kad stogas yra viena iš svarbiausių būsto dalių. Stogo remontas ir yra būtinas norint išlaikyti stogą patvarų ilgus metus. Šiame straipsnyje, įmonės Stogiukas ekspertai pasidalins įžvalgomis apie didžiausius stogo remonto privalumus. 

Stogo remontas yra reikalingas, kai: 

  • Prasiskverbia vanduo

Kai lietingu oru vanduo prasiskverbia pro stogą į jūsų namo vidų, tai tampa problema. Tačiau Vandens prasiskverbimas gali kilti dėl atsiradusių skylių, įtrūkimų, netinkamo stogo dengimo arba nekvalifikuotai atliktų remonto darbų. Atlikus stogo remonto darbus, ši problema dings.

  • Blogos stogo čerpės

Jeigu jūsų stogo čerpes yra sulaužytos, pažeistos arba kreivai išsidėsčiusios, tai yra ženklas, kad reikia kviesti stogų apžiūros specialistus.  Jei čerpės yra sulaužytos, galite bandyti jas sutvarkyti patys, tačiau geriau pasikonsultuoti su profesionalais. 

  • Prasideda rūdijimas

Kai stogas pradeda rūdyti, tai reiškia, kad reikalinga renovacija. Dažniausiai jis rūdyti pradeda kai latakuose atsiranda įvairių lapų, samanų. Jei pastebite augančius augalus ant stogo, tai gali rodyti drėgmės arba ventiliacijos problemą. 

Privalumai

  • Prailgėja stogo tarnavimo laikas

Net jeigu jūsų stogas pagamintas iš stipriausių medžiagų, tai nereiškia kad jis tarnaus amžinai. Ilgainiui stogas gali pradėti rūdyti arba kaupti įvairius nešvarumus. Vienas iš dažniausių požymių, kad stogą reikia remontuoti yra nuotėkis. Atlikta stogo renovacija suteiks galimybę vėl džiaugtis patvariu stogu. 

  • Padeda išvengti prastų oro sąlygų 

Stogo dangos medžiagos yra sukurtos taip, kad atlaikytų įvairias ir nepalankias oro sąlygas, tačiau laikui bėgant net stipriausias stogas gali neatlaikyti įvairių sniego lavinų ir lietaus. Stogo renovacija padės apsaugoti būstą nuo įvairiausių stichinių nelaimių. Nesvarbu gyvenate miške ar miesto centre, jūsų stogas turi apsaugoti namo visų nuo visų nelaimių. 

  • Padidėja stogo funkcionalumas

 Stogo remontas gali sutaupyti pinigų ir kartu užtikrinti funkcionalumą. Suremontuotas stogas bus daug mažiau linkęs pratekėti ir gali apsaugoti jūsų būstą.     

Jeigu norite turėti patvarų stogą ilgus metus, rūpinkitės jo priežiūra ir laiku atlikite remontus. Jeigu pastebite, kad jūsų stogas pradėjo praleisti vandenį, arba atsirado kitų problemų, galite drąsiai su mumis susisiekti. Turime ilgametę patirtį stogų remontų srityje ir galime jums pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugas. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų