Lietuvos ekonomikos naujienos

Į klausimus apie naujausią VMI e. paslaugą - virtualų buhalterį (i.APS) ir kintančius gyventojų įpročius, prioritetą teikiant e. paslaugoms, atsako Vilniaus AVMI viršininkė Virginija Ginevičienė.

Sutuoktinis liko skolingas

Ukmergiškė teiravosi dėl savo vyro Liongino. Moteris pasakojo, kad sutuoktinis 10 metų dirba vienoje didelėje Ukmergės įmonėje, moka visus mokesčius. Bet metų gale sužinojo, kad kažkodėl liko skolingas valstybei – VMI pranešė, kad privalo sumokėti 60 eurų.

Kiek sumokėjome mokesčių?

Pernai į Ukmergės rajono biudžetą gauta 12,8 mln. eurų pajamų – biudžeto surinkimo planas įvykdytas 121,3 proc. Tai 11,6 proc. daugiau nei užpernai. Didžiausią dalį pajamų sudaro gyventojų ir įmonių sumokami mokesčiai.

Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (AVMI) informuoja, kad prasidėjus metiniam gyventojų pajamų ir turto deklaravimui, Mokesčių inspekcijos specialistai regioninėse bibliotekose ir seniūnijose teiks pagalbą atokiau gyvenantiems mokesčių mokėtojams.

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) paskelbtame įmonių, 2014 m. sumokėjusių daugiausiai mokesčių į valstybės biudžetą, saraše kaip ir kasmet puikuojasi tabako ir alkoholio pramonės atstovai.

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (VMI) primena, kad šiemet gyventojai ir įmonės žemės mokestį sumokėti turi iki lapkričio 16 dienos.

Vilniaus apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (AVMI) informuoja, jog užfiksuotas atvejis, kuomet gyventoja į savo mobilųjį telefoną gavo SMS žinutę su nurodyta neva mokėtina Žemės mokesčio suma bei sąskaita, į kurią reikia pervesti nurodytą sumą.

Valstybinė mokesčių inspekcija prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos (VMI) pristato naują paslaugą, prieinamą visiems mokesčių mokėtojams – verslininkai galės pamatyti, kiek mokesčių sumoka jų partneriai.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų