Lietuvos ekonomikos naujienos

„Šilo“ pagrindinėje mokykloje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių 2004 m. g. ir jaunesnio amžiaus mergaičių ir berniukų zoninės kvadrato varžybos.

Sekmadienį į Želvos gimnaziją rinkosi svečiai iš Jonavos, Kaišiadorių, Elektrėnų rajonų dalyvauti Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių moksleivių, gim. 2004 m. ir jaunesnių, kvadrato varžybose.

Žel­vos gim­na­zi­jos mer­gai­čių ir ber­niu­kų ko­man­dos da­ly­va­vo LMŽ mo­ki­nių zo­ni­nė­se kvad­ra­to var­žy­bo­se. Jos vy­ko Mo­lė­tų r. Alan­tos gim­na­zi­jo­je. Žel­viš­kiai įvei­kę var­žo­vus už­ėmė pir­mą­sias vie­tas ir tęs ko­vas tarp­zo­ni­nė­se kvad­ra­to var­žy­bo­se.

Baigėsi rajono bendrojo ugdymo mokyklų kaimo vietovių 2003 m. ir jaunesnių mergaičių ir berniukų kvadrato varžybos.

Taujėnuose - kvadrato varžybos

Tau­jė­nų gim­na­zi­jo­je vy­ko Uk­mer­gės ra­jo­no ben­dro­jo ug­dy­mo mo­kyk­lų, kai­mo vie­to­vių miš­rių ko­man­dų kvad­ra­to var­žy­bos.

Dvi die­nas „Ši­lo“ pa­grin­di­nė­je mo­kyk­lo­je vy­ko mies­to ben­dro­jo ug­dy­mo mo­kyk­lų mer­gai­čių ir ber­niu­kų, gi­mu­sių 2003 me­tais ir jau­nes­nių, kvad­ra­to var­žy­bos. Da­ly­va­vo po ke­tu­rias mer­gai­čių ir ber­niu­kų ko­man­das, ku­rias su­da­rė aš­tuo­ni žai­dė­jai.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų