Lietuvos ekonomikos naujienos

Ukmergės rajone, monsinjoro Alfonso Svarinsko įkurtame parke, kitąmet turėtų būti pastatytas memorialas NKVD sušaudytų pirmos nepriklausomos Lietuvos Respublikos ministrų atminimui. Deja, lėšų sumanymo įgyvendinimui kol kas trūksta, o valstybės paramos visai nesulaukta.

Gausūs šių metų lietūs didelių nemalonumų pridarė ne tik ūkininkams, bet ir būstų šeimininkams. Skendo gyventojų rūsiai, „svečias“ butuose – pelėsis. Tačiau dėl to žmonės labiau kaltina ne lietų, o statybų broką.

Daugiau kaip pusantro milijono eurų vertės naujojo Ukmergės teismo pastato statybų darbai juda, bet su pertraukomis. Kai ką tenka koreguoti, be to, darbai kelia nepatogumų šalia įsikūrusioms įstaigoms.

Metų pradžia naujienų atnešė teismo darbuotojams: Deltuvos gatvėje bus pradėtos Ukmergės rajono apylinkės teismo statybos. Jos užtruks kelerius metus.

Rajono savivaldybėje po restruktūrizacijos baigta formuoti nauja darbuotojų komanda.

Pradėjo griauti autobusų stotį

Šią savaitę pradėta ardyti ir griauti senoji Ukmergės autobusų stotis, kurios vietoje iškils „Lidl“ prekybos centras.

Iš Ukmergės – į Anykščius

Buvę Ukmergės savivaldybės skyrių ir jos įmonių vadovai sėkmingai įsitvirtina vadovaujančiose pareigose kaimyninėse savivaldybėse. Neseniai Anykščių savivaldybėje pradėjo dirbti buvęs žemės ūkio skyriaus vedėjas Kęstutis Jurkevičius.

Gatvėje užvirė darbai

Dukstynos mikrorajone, Veterinarijos gatvėje, po truputį įsibėgėja net kelerius metus truksiantys remonto darbai.

Namai – vieta, kurios intymumą ir židinį žmonės saugojo ir puoselėjo jau nuo seniausių laikų. Planuojant ir įrenginėjant gyvenamųjų pastatų vidų, tarpusavyje derinamos statybinės medžiagos, baldai, namų apyvokos reikmenys, daiktų paskirtis ir funkcionalumo galimybės.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų