Naujai įsteigtai partijai vadovaus ukmergiškė

Nijolė Giedraitienė. Nijolė Giedraitienė.

Ukmergiškė rajono tarybos narė Nijolė Giedraitienė nuo šiol vadovaus Lietuvoje įsteigtai naujai partijai – „Neapmokestinamų pajamų didinimas“.

Teigiama, kad naujosios partijos gretose – 2600 narių. Steigiamasis suvažiavimas sausio 9 d. vyko Panevėžyje.

Partijos pirmininke išrinkta Ukmergės rajono savivaldybės tarybos narė Nijolė Giedraitienė, savivaldos rinkimuose dalyvavusi su Seimo nario Naglio Puteikio vardo visuomeniniu rinkimų komitetu.

Giedraitienė pasakojo, jog ukmergiškių naujojoje partijoje šiuo metu yra 160. Pasak tarybos narės, mintis įkurti ją kilo po pernai vykusių savivaldos rinkimų.

Vienytis po vienos politinės organizacijos vėliava nutarė savivaldos rinkimuose dalyvavusių Seimo nario N. Puteikio remiamų visuomeninių komitetų atstovai. Tokių komitetų visoje šalyje, anot pašnekovės, buvo apie 40.

Giedraitienė – Ukmergės rajono savivaldybės tarybos narė. Rinkėjai už ją balsavo kaip už nepriklausomą, jokioms partijoms neatstovaujančią politikę.

Šiuo metu ji vadovauja VšĮ „MJ Lituanica“. Įmonės veikla – televizinių laidų prodiusavimas, televizinių renginių organizavimas, montažo darbai.

Tapusi partijos „Neapmokestinamų pajamų didinimas“ pirmininke, kol kas trauktis iš rajono tarybos politikė nesirengia. Taryboje ji palaiko opozicijos pusę, tačiau jokiai opozicinei frakcijai nepriklauso.

Partija dar neužregistruota Teisingumo ministerijoje. Pateikti prašymą ir dokumentus ketinama per mėnesį. „Paskui dar – ministerijos visokie nustatyti terminai, tai užtruks. Kol kas dėl mano buvimo rajono taryboje niekas nesikeičia“, – sakė pirmininkė. 

Pasidomėjus, kodėl suteiktas būtent toks pavadinimas – „Neapmokestinamų pajamų didinimas“, aiškino, kad norėta akcentuoti ekonomikos svarbą šalies gyvenime.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Komentarai  

+6 # partija 2016-01-14 20:35
Durnesnį partijos pavadinimą tikriausiai sunku būtų sugalvot :D
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # koks 2016-01-14 21:18
Pirmininkas toks ir pavadinimas :-x
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-2 # nepriklaisoma 2016-01-15 12:36
jo .visiskas nusigrybavimas.cia kaip su venckiene pajuokins zmones ir dings ,nieko gero nenuveikia,nes jau matos ,,gryba pjauna.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Antanas 2016-01-15 14:16
Kuriant partiją reikalinga turėti šiek tiek supratimo. Kiekviena partija turi turėti partinę įdeologiją, kuri privalo atsispindėti jos pavafdinime. Partijos nariai privalo sąmoningai tos įdeologijos laikytis. Pastaroji partija pasirinko pavadinimą, kuris ištrauktas iš programinio konteksto, kuris gali būti ir nevykdomas, esant tam tikroms ekonominėms aplinkybėms. Pastaroji besikurianti partija pasirinko pavadinimą atviram rinkėjų mulkinimui. Todėl manau, kad Teisingumo ministerija turėtu į tai atkreipti dėmesį. Rinkėjai pagaliau privalo suprasti, kad partijos kurimas tokiu pavadinimu yra eilinis bandymas patekti prie taip geidžiamo valdžios lovio. Tarp kitko tenka apgailestauti, kad nei viena egzistuojanti partija nesilaiko nei įdeologinių nei programinių nuostatų, todėl jos visos yra praradę pasitikėjimą. Ką tuo atveju daryti rinkėjui? Kiekvienas iš mūsų turim savo galvas ir pamastykim ar ir toliau leisimės mulkinami ar pagaliau prakalbsime, kaip Nijolė Oželytė.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # Blinda 2016-01-15 19:49
Argi esme partijos pavadinime-?Svarbu zmones ir ju ideologija, ju mastymas, gyvenimas ir bendravimas su kitais zmonem. Ir didziulis noras padeti paprastiems zmonems pajusti tikra gyvenima, o ne egzistavima kaip yra dabar nuo musu siuolaikines valdzios!!!Ir nezinau Antanai jei tau butu dave Vytauto varda ar tai ka nors keistu???Gal butum patapes moterim :-)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # ona 2016-01-16 13:25
.Pasvalio rajono valdžia užsimojo riboti vaikų gimstamumą probleminėse šeimose - protiškai atsilikusioms, girtaujančioms, socialinių įgūdžių neturinčioms, mušamoms ir jau ne po vieną vaiką pagimdžiusioms moterims bus siūlomos kontraceptinės spiralės savivaldybės lėšomis... Grasinti, kad nemokės pašalpų už vaikus, savivaldybė negali - turi vykdyti Vyriausybės nutarimus. Rimantė ŠALAŠEVIČIŪTĖ, Sveikatos apsaugos ministrė: Iš esmės aš tokiai iniciatyvai pritariu. http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/lietuvos_politika/valstybe_nuspres_kam_gimdyti/,coments.1#komentarai
Kada gi Jūs prabusit ir pradėsit galvoti, Tautai tai tikrai spiralės beuždėsi...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-2 # ona 2016-01-16 13:26
Vėl buriasi Sąjūdis. Vilniaus forumo deklaracija: Į Tautos ir valstybės atsinaujinimą http://www.respublika.lt/lt/naujienos/nuomones_ir_komentarai/bus_isklausyta/vel_buriasi_sajudis_vilniaus_forumo_deklaracija_i_tautos_ir_valstybes_atsinaujinima/
Valstybė nuspręs, kam gimdyti ar jūsų Meras dar nevykdo nurodymu..... Lietuvoje dažnai nueinama lengviausiu keliu - užuot stengusios spręsti socialiniame užribyje atsiradusių šeimų problemas, sudarydamos joms galimybes pakilti iš dugno ir gyventi visavertį gyvenimą auginant vaikus, kai kurios savivaldybės nusprendė tiesiog pasirūpinti, kad moterys tų vaikų nebegimdytų...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # ona 2016-01-16 13:27
Dėl degradavusios valdžios įstatymų kaimui nieko kito nebeliko, kaip tik taip pat degraduoti. Manau kad ši partija pagal savo programines nuostatas bandys atkurti ką mes praradome.Europos tarnai sąmoningai nekuria darbo vietų kaimuose, miesteliuose, rajonuose. Ne suoliukai , ne apžvalgos bokštai ar laiptai reikalingi, o naujos darbo vietos. Reikia kurti mažas įmones, kepyklėles, skatinti šeimos verslą. dabar sunaikino mažas ūkininkų parduotuvėles, viską "prarijo" maksimos, iki ir kiti prekybininkai rykliai, tai energingesnis žmogus ir važiuoja iš Lietuvos, o likusieji serga depresijom arba prasigeria. Premjeras , ministrai, seimo nariai iš džiaugsmo tik rankas trina, kad uoliai vykdo Briuselio nurodymus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # ona 2016-01-16 13:28
Antanai
partija tikrai turi ideologija bet jus jos negirdit ir nenorit girdėti o reikės..Paskaitykite žiniasklaidoje ką mes pasiekėm per 25 metus , teisingai mano manymu Respublikoje parašė Profesorius Vytautas Daujotis: Degradavo ne tik kaimas, bet ir valdžia, gal tik galima nesutikti su profesoriaus mintimis pilnai, manau, kad valdžia pirmiau degradavo Negu miestai ir kaimai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-5 # ona 2016-01-16 13:36
isiklausykit
Sveikinimas Laisvės gynėjams Vytautas LANDSBERGIS
Daugiau skaitykite: http://lzinios.lt/lzinios/Komentarai/sveikinimas-laisves-gynejams/215865
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-2 # ona 2016-01-16 13:45
Ar išgelbės Lietuvą pensijų fondai?
http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/ar-isgelbes-lietuva-pensiju-fondai.htm
Atliekų tvarkymas nei tvarkos nei teisingumo
http://valstietis.tv3.lt/Pradzia/Naujienos/Lietuvoje/Verslas5/Atlieku-tvarkymas-nei-tvarkos-nei-teisingumo
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # ona 2016-01-16 13:46
Per pačias sunkiausias tremtis Lietuva tiek neprarado, kiek neteko per šią emigraciją. Iškovojome Lietuvai laisvę, bet netenkame Lietuvos.
Kodėl taip atsitiko? Valdžia dabar ne piliečių, bet partijų rankose. Tai partijos kelia savus kandidatus, tai jos prastumia savo atstovus į Seimą ir savivaldybių tarybas, tai jos, finansuojamos pačio stambiausiojo kapitalo, paperka žiniasklaidą ir laimi visas rinkimų kampanijas. Štai kodėl atsiranda oligarchams, o ne piliečių daugumai palankūs įstatymai, štai kodėl valdžios leidimu pamintas smulkusis verslas, štai kodėl tyliu valdžios pritarimu monopolistai perdirbėjai baigia pasmaugti Lietuvos ūkininkus. Taip oligarchų šeriamos partijos ir jų statyti atstovai atidirba šeimininkams už paramą.
Šaunuoliai Ukmergė- žadinkit Lietuva
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+3 # ona 2016-01-16 14:04
Sterilizuoti moteris? Gal geriau - besiveisiančią valdžią?
Plačiau apie tai skaitykite šeštadienį dienraštyje „Vakaro žinios“, o pirmadienį internetiniame tinklalapyje www.respublika.lt.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # ona 2016-01-16 14:10
ar Jūs diskutuojat
Latvijoje nėra politikų, kurie reikalautų nelatviškų raidžių
Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komitetas vakar surengė konferenciją, kurioje buvo diskutuojama, kaip Seimui pavasario sesijoje pasielgti - įteisinti nelietuviškus rašmenis paso pirmame puslapyje ar ne. .... Rusijos žiniasklaida labai domisi šiuo klausimu. O ir Latvijos rusai radikalai labai laukia, kad toks įstatymas būtų priimtas Lietuvoje, ir tada jie galėtų sakyti: kodėl mus diskriminuojate, jei Lietuvoje tautinių mažumų nediskriminuoja. Beje, tai nebūtų pirmas kartas, kai Lietuva apviltų Latviją, kartu ir Estiją.- O kaip apvylė praeityje?- Prieš du dešimtmečius mes priėmėme nulinį pilietybės įstatymą, kad pilietybė būtų suteikiama be valstybinės kalbos egzamino. http://www.respublika.lt/lt/naujienos/nuomones_ir_komentarai/bus_isklausyta/latvijoje_nera_politiku_kurie_reikalautu_nelatvisku_raidziu/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # ona 2016-01-16 14:18
Reikia imtis darbų.
Dabar vėl kyla rajonų gimdymo skyrių naikinimas,ligoninių
naikinimas.Užpulta Lazdijų ligoninė,reiktų ją
užstoti,gelbėti,nuvykti į vietą ar rašyti pareiškimus,kreipimusis.Gal
pažangūs deputatai
Puteikis,Stancikienė,Matulevičius,Mazuronis,Urbšys,šis Sąjūdis
imtųsi...Juk pinigų tai yra...Vien Graužinienės ir Kubiliaus
pasivažinėjimas į Japoniją kainavo 300000 eurų.Kelis skyrius
išlaikytumėm.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # ona 2016-01-16 14:23
Konservatoriai siūlo stabdyti išmokas girtaujantiems
http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/konservatoriai-siulo-stabdyti-ismokas-girtaujantiems.htm
komentatoriai siulo pirma konservai sukure ta nevykusia pasalpu sistema ,odabar jau siulo naikinti?O antra tai pasvyzdys butu geras jei is savo partijos ismestu visus gerusius ir geriancius ir ne tik per saskrydy! minimuma kelkit !!! o ne kazkokiom nesamonem landsbergines kiaules uzsiiminekit!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # ona 2016-01-16 15:24
Penkeri metai po Arabų pavasario
Praėjus penkeriems metams po revoliucijos pradžios arabų pasaulio šalyse vis labiau aiškėja, kad piliečių pasipriešinimas yra pajėgus nuversti diktatorius, tačiau vien jo neužtenka ramybei ir taikai užtikrinti.Atsikratyti diktatoriško ir korumpuoto valdovo nepakanka. Įkurti demokratines institucijas ir sugrąžinti gyventojų pasitikėjimą valstybe – daug sunkesni darbai.

Daugiau skaitykite: http://lzinios.lt/lzinios/Pasaulis/penkeri-metai-po-arabu-pavasario/216164
© Lietuvos žinios
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # upozealayaojg 2019-08-28 21:32
Amoxicillin: http://mewkid.net/order-amoxicillin/ Buy Amoxicillin Online crj.zjoo.ukzinios.lt.hci.om http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # eqohuxikahis 2019-08-28 21:50
Amoxicillin: http://mewkid.net/order-amoxicillin/ Amoxicillin 500mg Capsules caz.zhdw.ukzinios.lt.xzg.fw http://mewkid.net/order-amoxicillin/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų