Šalia Jaunimo laisvalaikio centro – nesaugu

Ketinama įrengti stovėjimo vietų. Ketinama įrengti stovėjimo vietų.

Skaitytoja Rasa atkreipė dėmesį į Jaunimo gatvės sankryžą su Miškų gatve ties Jaunimo laisvalaikio centru. Pastebėjo, kad pačioje sankryžoje statomi automobiliai labai apsunkina sukimo manevrą.

„Šiuo metu slidu, sukantis gali sumėtyti, bus apgadinti automobiliai, o kas liks kaltininku – neaišku. Ar nežadama pastatyti ženklo „Stovėti draudžiama“, ar bent jau įspėti vairuotojus laikytis eismo taisyklių ir nepalikti automobilių sankryžoje?“ – klausia skaitytoja.

Ukmergės rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo Aido Dutkaus pastebėjimu, Miškų gatvės intensyvumas nėra didelis, o sportininkės, atvykusios į Jaunimo mokyklą, ir taip turi mažai vietos automobiliams statyti. Dėl vakarais jų paliktų automobilių kiemuose, esą, skundžiasi daugiabučių gyventojai.

Pasak vedėjo, ateityje ties  Jaunimo laisvalaikio centro tvora ketinama įrengti stovėjimo vietų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+6 # romas 2019-02-23 14:34
KELIŲ EISMO TAISYKLĖS (KET)
XVII. Sustojimas ir stovėjimas
150. Sustoti ir stovėti draudžiama:
150.8. sankryžoje ir arčiau kaip 5 m atstumu nuo jos, išskyrus tuos atvejus, kai ten stovėti leidžia stovėjimo vietą nurodantys kelio ženklai;
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų