Baigti melioracijos projektai

Objektą apžiūrėjo komisija. Objektą apžiūrėjo komisija.

Ukmergės rajono savivaldybės administracija įgyvendino projektą ,,Ukmergės rajono hidrotechnikos statinių ant Nasėvelos upės rekonstrukcija“.

Komisija, vadovaujama Žemės ūkio ir infrastruktūros skyriaus vedėjo pavaduotojo Kęstučio Rimo, apžiūrėjusi sutvarkytus statinius, pasirašė pripažinimo tinkamais naudoti aktą.

Įgyvendinant projektą, buvo suremontuota šachta, vandens pralaida, rekonstruotas tarnybinis tiltelis, aikštelė, užslenkstė ir nuvedimo kanalas, sutvarkytas užtvankos pylimas.

Iš viso darbų atlikta už 129 512 eurų. Projektas finansuotas ES ir savivaldybės lėšomis.  Darbus vykdė UAB ,,Ukmergės melioracija“.

Tvenkinys ir hidrotechnikos statinys buvo pastatyti 1978 metais. Nuo to laiko užtvankos remontas nebuvo atliktas. Ji buvo avarinės būklės.

Komisija įvertino ir dar vieną objektą – pripažino tinkamu naudoti tiltą per Armonos upę Šinkūnų kaime.

Šis prieš 40 metų pastatytas tiltas taip pat buvo avarinės būklės. UAB „Ukmergės melioracija“ įrengė naują jo dangą su hidroizoliacija, suremontavo ir nudažė turėklus, išbetonavo žemėjančius bordiūrus, sumontavo apatines monolitines atramines plokštes, atnaujino esamus šalitilčio blokus, sutvarkė šlaitus. Darbai finansuoti valstybės lėšomis, skirtomis melioracijai. Atlikta darbų už 40336 eurus.

Komisijos darbe dalyvavęs UAB „Ukmergės melioracija“ valdybos pirmininkas Jonas Stakauskas pažymėjo, kad svarbiausia yra tai, jog suremontuoti objektai tarnaus rajono žmonėms. Savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jackūnas dėkojo melioratoriams už kokybišką ir reikalingą darbą.

Apie atliktus darbus informavo rajono savivaldybės Bendrojo skyriaus vyriausioji specialistė Dalia Ivaškevičienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų