Atsisveikino su ilgamečiu savivaldybės gydytoju

Vytautas Motiejūnas. Autorės nuotr. Vytautas Motiejūnas. Autorės nuotr.

Vasario 28-ąją Ukmergės rajono savivaldybės vadovai ir administracijos darbuotojai į užtarnautą poilsį išlydėjo savo kolegą, ilgametį savivaldybės gydytoją Vytautą Motiejūną. Pernai birželį jam sukako 65 metai.

Už energiją, žinias ir sugebėjimus, atiduotus savivaldybės gydytojo darbui, už kasdienį rūpestį ir dėmesį žmogui savivaldybės meras Rolandas Janickas V. Motiejūnui skyrė padėką, o susirinkusieji jam išsakė daug gražių žodžių, dėkojo už bendradarbiavimo metus ir linkėjo sėkmės naujame gyvenimo etape.

Vilniaus universiteto Medicinos fakultete gydytojo higienisto-epidemiologo specialybę įgijęs V. Motiejūnas per savo darbingą amžių turėjo tik 3 darbovietes. Pirmoji iš jų, pagal gautą paskyrimą, buvo Tauragės visuomenės sveikatos centras, kur V. Motiejūnas dirbo nuo 1976 metų. 1981-aisiais jis persikėlė į gimtąją Ukmergę ir įsidarbino Ukmergės visuomenės sveikatos centre, o Ukmergės rajono savivaldybėje darbuotojų gretas papildė nuo 2001 metų.

Dirbdamas savivaldybės gydytoju, jis nuolat, betarpiškai bendravo su Sveikatos apsaugos ministerijos, Valstybinių ligonių kasų, Ukmergės ligoninės ir kitų gydymo įstaigų darbuotojais. Teko jam organizuoti savivaldybės teritorijoje pirminės asmens, visuomenės sveikatos priežiūros, antrinės asmens sveikatos priežiūros veiklą, įgyvendinti valstybines sveikatos programas, valstybines prevencines programas, savivaldybės sveikatinimo programas ir kt.

„Yra pradžia, yra ir pabaiga. Savo, kiek galėjau ir sugebėjau, jau padariau. Perduodu estafetę jaunesniems. Šiais laikas reikia būti jaunam, norint viską suspėti. Dabar gi, norėdamas išsisukti iš įvairių situacijų, galiu pasinaudoti tik savo patirtimi.

Pailsėsiu. Galvą pravėdinsiu. Vėliau didžiąją laiko dalį planuoju skirti savo mylimiausiems anūkams, kurių turiu du“, – ateities planais dalijosi V. Motiejūnas.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+5 # XXX 2018-03-02 14:20
Per ilgai jau buvo uzsisedejas. Itariu, gyventojams, tai nieko gero nenuveike!
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Juste Siauciunaite 2018-03-03 14:14
Sveikinimai pradėjus naują gyvenimo etapą - tiek miestiečio, tiek darbuotojo.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų