Savivaldybei įteiktas „Auksinės krivūlės“ apdovanojimas

Ukmergės r. savivaldybei skirtą apdovanojimą iš žemės ūkio ministro Giedriaus Surplio rankų atsiėmė mūsų rajono savivaldybės vicemerė K. Stepanova. Akvilės Butkutės ir Dainiaus Stankaus nuotr. Ukmergės r. savivaldybei skirtą apdovanojimą iš žemės ūkio ministro Giedriaus Surplio rankų atsiėmė mūsų rajono savivaldybės vicemerė K. Stepanova. Akvilės Butkutės ir Dainiaus Stankaus nuotr.

Minint Vietos savivaldos dieną, pasižymėjusioms Lietuvos savivaldybėms įteikti „Auksinės krivūlės“ apdovanojimai. Už vietinės ekologiškos produkcijos vartojimo skatinimą vaikų darželiuose „Auksinę krivūlę“ Ukmergės rajono savivaldybei įsteigė Žemės ūkio ministerija.

Sostinėje vykusiame apdovanojimų renginyje savivaldybei skirtą apdovanojimą iš žemės ūkio ministro Giedriaus Surplio rankų atsiėmė mūsų rajono savivaldybės vicemerė Klavdija Stepanova.

Šiame renginyje taip pat dalyvavo ir savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistė Ramunė Bakučionienė, Žemės ūkio ir kaimo plėtros skyriaus vyr. specialistė Asta Dutkienė, savivaldybės gydytoja Dainora Šlinkšienė, vaikų lopšelio-darželio „Žiogelis“ direktorė Birutė Jusevičienė, vaikų lopšelio-darželio „Nykštukas“ direktoriaus pavaduotoja Rita Motiejūnienė.

Tai – ketvirtoji į mūsų rajoną atkeliavusi „Auksinė krivūlė“. Šį garbingą apdovanojimą savivaldybė gavo 2008, 2012 ir 2015 metais.

Tryliktus metus rengiamų apdovanojimų metu visos 14 šalies ministerijų, Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje, Lietuvos verslo konfederacija bei Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba paskelbė savo įsteigtų nominacijų laureatus ir įteikė apdovanojimus.

Lietuvos savivaldybių asociacijos organizuotame renginyje „Auksinę krivūlę“ šiemet iš viso pelnė 17 šalies savivaldybių.

Taip pat už ypatingus nuopelnus Lietuvos savivaldai, jos plėtrai ir stiprinimui buvo įteikti „Auksinės krivūlės riterio“ apdovanojimai.

Renginyje dalyvavo Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis, Prezidentūros bei Vyriausybės atstovai, kiti svečiai. Susirinkusiesiems koncertavo Violeta ir Vilius Tarasovai, Evelina Sašenko, Vaida Genytė, grupė „Rondo“, garsūs šalies chorai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų