Klaipėdos gatvės gyventojų dėmesiui!

Vykdant Klaipėdos gatvės rekonstrukcijos darbus, dėl nenumatytų aplinkybių, nuo spalio 18 dienos  transporto priemonėms laikinai (1-2 savaites) nebus galimybės iš Kauno gatvės pusės įvažiuoti į Klaipėdos gatvės 7-uoju ir 9-uoju numeriais pažymėtų daugiabučių namų kiemus.

Į minėtų namų kiemus šiuo metu galima įvažiuoti iš Vasario 16-osios gatvės - per Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo sandėlių kiemus (schema pridedama).

 

Atsiprašome gyventojų už atsiradusius nepatogumus.

 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

+6 # oreivis 2018-10-22 12:44
kad jau ir iki Cvirkos :lol: g. rausiasi
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # vairuotojas 2018-10-22 13:02
o kada buvo galima įvažiuoti :oops:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # ok 2018-10-22 16:12
Bet rimtai,kada gi buvo galima ivažiuoti iš Kauno g. i Klaipedos g.?Cia rašo tokie žmones,kurie kalba tik tam,kad netyletu.Jau viska baigia išverst,prie turgaus,jau greit nebebus jokiu galimybiu privažiuoti.O kokios spustys bus Gedimino g.sankryžoje,tai gerai,kad bent ten šviesoforas yra,tai vis kaip nors pravažiuosi,po keleto kartu žalios šviesos užsidegimo ir užgesimo .
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+5 # ok 2018-10-22 18:11
Tai gal jus iškart visas gatves išrauskit ir bus ramu.Ar vel bus taip,kad jusu pasamdytos firmos bankrutuos ir bus ir cia žvyrkelis,kaip prie "Paparčio"(jau pusantru metu)?Gera sistema,nieko nepasakysi,nusisamdo bankrutuojancia firma,gauna pinigus,firma skelbia bankrota,pinigus dalijasi su užsakovu ir visi laimingi.Paskui,toje firmoje direktorius su pavaduotoju keičiasi vietomis,sugalvoja firmai nauja pavadinima ir dirba toliau.Dar niekaip neišeina iš galvos,kad sako,jog dabar iš Kauno g.,nebus galima ivažiuoti i Klaipedos g.,žurnalisteliai,jei nežinojot,tai pasakysiu,ten jau gal kokiu 30metu yra vienpusis eismas ir iš Kauno g.i Klaipedos g.,jau tiek pat metu ivažiuot negalima.Pasikartosiu,kad tokius straipsnelius rašo tam,kad reikia kažka rašineti,kalba tam,kad netyletu.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų