Violeta Kvirienė laimėjo konkursą į Pivonijos seniūnijos vadovo pareigas. Ukmerge.lt nuotr. Violeta Kvirienė laimėjo konkursą į Pivonijos seniūnijos vadovo pareigas. Ukmerge.lt nuotr.

Nuo penktadienio Pivonijos seniūnijoje dirba nauja seniūnė. Tai – 56 metų Violeta Kvirienė, laimėjusi pernai gruodžio 20-ąją įvykusį viešą konkursą į šias pareigas.

 

V.Kvirienė pakeitė buvusį ilgametį, nuo 2005 metų rugsėjo 1-osios Pivonijos seniūnijai vadovavusį, Alvydą Gratkauską.

Naujoji seniūnė – ukmergiškė. 1990 metais baigė Vilniaus universitetą ir įgijo ekonomisto kvalifikaciją.

Paskutinė jos darbovietė – Vilniaus teritorinės darbo biržos Ukmergės skyrius (dabar – Užimtumo tarnybos Vilniaus klientų aptarnavimo departamento Ukmergės skyrius). V. Kvirienė čia beveik 13 metų dirbo skyriaus vedėjo pavaduotoja.

„Žinau, kad seniūno darbas nebus lengvas, reikės spręsti daugybę aktualių problemų. Tikiuosi, jog pavyks sutarti ir bendradarbiauti su seniūnaičiais, bendruomenių pirmininkais, siekiant padaryti gyvenamąją aplinką gražesnę ir saugesnę seniūnijos gyventojams, verslo atstovams“, – teigė V. Kvirienė.

Apie tai informavo rajono savivaldybės Informacinių technologijų ir viešųjų ryšių skyriaus vyr. specialistė Daiva Zimblienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų