Tilto remonto dar teks palaukti. Tilto remonto dar teks palaukti.

Keli neseniai nuvirtę Lietuvos tiltai verčia sunerimti ir ukmergiškius, nes mūsų tiltas – taip pat prastos būklės.

Pernai Lietuvos automobilių kelių direkcija tvirtino, kad 2023-iaisiais planuojamas Ukmergės tilto per Šventąją kapitalinis remontas. Ar šiemet jo tikrai sulauksime?

Pernai rudenį teiktais Lietuvos automobilių kelių direkcijos duomenimis, buvo rengiami tilto per Šventąją kapitalinio remonto techninio projekto dokumentai.

Pasidomėjome, koks šio projekto etapas yra dabar, praėjus beveik pusmečiui? Kada galima tikėtis paties remonto? Pasirodo, darbai nelabai pajudėjo. Vis dar rengiamas techninis projektas.

Lietuvos automobilių kelių direkcijos Tarptautinių ryšių ir komunikacijos skyriaus komunikacijos vadybininkė Svajūnė Kazlauskaitė pateiktame atsakyme rašo: „Šiuo metu yra rengiamas Valstybinės reikšmės krašto kelio Nr. 115 Ukmergė–Molėtai 0,393 km tilto per Šventąją kapitalinio remonto techninis darbo projektas.

Parengus projektą, bus skelbiamas pirkimas rangos darbams atlikti.  Darbų vertė bus žinoma, tik parengus projektą ir atlikus viešuosius pirkimus.“

Tai gal jau netrukus prasidės remonto darbai Vilniaus gatvės atkarpoje nuo centrinės sankryžos iki tilto? Jie turėjo įvykti pernai. Jau net buvo paskelbta apie eismo uždarymą ir paviešintos apylankų schemos, bet darbai taip ir nebuvo pradėti dėl archeologinių radinių. Tada buvo pranešta, kad projekto įgyvendinimas atidedamas iki kitų metų. Vadinasi, šių.

Pasidomėjome, kada planuojama įgyvendinti darbus. Gal jau yra kokių naujienų?

S.Kazlauskaitė informavo, kad šie rekonstravimo darbai buvo sustabdyti ir Kelių direkcijos bei rangovo tarpusavio sutarimu nutraukta pasirašyta sutartis, nes sutarties apimtyje nebuvo įmanoma atlikti žvalgomųjų tyrinėjimų metu nustatytų archeologinių radinių ekspertizės.

„Dėl šios priežasties sutartis nutraukta, pirkimas bus skelbiamas iš naujo. Tik tuomet, kai įvyks pirkimo procedūros, bus galima atsakyti apie rangovą, darbų vertę ir trukmę“, – sakė vadybininkė.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+5 # tipo ariologas 2023-02-28 08:49
būtų sąžininga patikslinti, kad ekspertizės neužsakė savivaldybė. Tad kaltinti reiktu ne kitus, o imti ir pasakyti vieną kartą kodėl tokia situacija, Cituoti bendraovės vadybininkę tiesiog juokinga
Ne visi mieste tikintys pasiteisinimaisarba pažadais. Nors matyt einantys į rinkimus to labai norėtų
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų