Savivaldybėje – darbuotojų kaita

Autorius Ukmergės žinios
Savivaldybėje – darbuotojų kaita / Nauja savivaldybės darbuotoja Ž. Baušienė.

Iš darbo rajono savivaldybėje išėjo ilgametė darbuotoja – Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pavaduotoja Rima Boškevičienė.

Vasario 9-oji buvo paskutinė jos darbo diena. Savivaldybės administracija skelbia, kad ji iš darbo išėjo šalių sutarimu.

Taip pat praneša, kad Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriuje pradėjo dirbti nauja darbuotoja – vyriausioji specialistė Živilė Baušienė.

Ji administruos savivaldybės smulkaus ir vidutinio verslo rėmimo programą, nagrinės informaciją apie ES struktūrinę paramą ir kitas paramos programas verslui, konsultuos verslo subjektus apie teikiamas lengvatas, paramą, galimybes verslui steigtis rajone, organizuos viešinimo renginius.

Ukmergiškė Ž. Baušienė Kauno technologijos universitete yra įgijusi verslo administravimo ir vadybos specialybę, turi magistro laipsnį. 10 metų ji dirbo VšĮ „Versli Lietuva“. Prieš keletą metų su šeima grįžusi gyventi į gimtąją Ukmergę, tapo sertifikuota karjeros konsultante, dalyvauja nevyriausybinės organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ veiklose, susijusiose su mokomųjų mokinių bendrovių kūrimu.

„Teko prisidėti prie socialinio verslo ekosistemos kūrimo Lietuvoje bei modelio kūrimo, perduodant viešąsias paslaugas poveikį kuriantiems verslams. Esu tikra, kad mano žinios, patirtis bei turimos asmeninės stiprybės gali būti sėkmingai panaudotos prisidedant prie savivaldybės misijos ir tikslų įgyvendinimo“, – sakė Ž. Baušienė.

Naujoji darbuotoja taip pat organizuos, administruos ir koordinuos bendradarbystės centro „Spiečius“ veiklą.

„Spiečius“ Ukmergėje atidarytas 2021 m. Pastaruosius kelerius metus jo veiklą koordinavo Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyriaus vedėjo pavaduotoja R. Boškevičienė.

UŽ inf.

Dalintis

Nuotraukų galerija:

Parašykite komentarą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *