Ukmergės savivaldybės naujienos

Šeštadienį Ukmergė tapo pačia karščiausia vieta visoje šalyje. Čia surengtoje „Pirties dienoje“, kurioje sulaukta Lietuvos ir užsienio pirtininkų, garo duota su kaupu.

Ukmergės rajono savivaldybė aukcionuose siūlo pirkti įvairų nekilnojamąjį turtą. Į parduodamų objektų sąrašą įtrauktos mokyklos, pirtys, buvę kultūros namai ir šeimos mauzoliejus.

Ištikimiausi Ukmergės viešosios pirties lankytojai sulaukė staigmenų. Ukmergės visuomenės sveikatos biuras įsteigė „auksinius“ bilietus, skirtus nė vienos savaitės be apsilankymo pirtyje nepraleidusiam klientui.

Kiti pirties šeimininkai

Ukmergės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui perduodama savivaldybei priklausanti pirtis, esanti  Deltuvos miestelyje. 

Mūsų mieste neseniai įkurtas Ukmergės pirties klubas. Jo įkūrėjas Valmantas Naraškevičius tiki, kad pirtis – tikras sveikatos lobis, kad tai anaiptol ne tik maudynės, o sveikos gyvensenos ugdymas, asmeninio tobulėjimo vieta.

Pirties išgelbėti nepavyko

Praėjusią savaitę Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai pagal gautus pranešimus išvyko 4 kartus.

Praėjusią savaitę išrinktos ir apdovanotos aktyviausios Ukmergės rajono savivaldybės viešosios pirties lankytojos.

Ukmergė pagaliau turi savo pirtį

Net ke­lios Uk­mer­gės va­do­vų ka­den­ci­jos nie­kaip ne­iš­spren­dė klau­si­mo dėl mies­to pir­ties li­ki­mo. Vis svars­ty­ta, ar rei­kia mies­tui vie­šo­sios pir­ties ir kur ją įreng­ti. Pa­ga­liau šie­met pri­ei­ta prie iš­va­dos pir­tį įreng­ti UAB „Uk­mer­gės ši­lu­ma“ ka­ti­li­nės pa­tal­po­se. Prieš Ka­lė­das pir­tis bu­vo ati­da­ry­ta.

Iki šių metų pabaigos Klaipėdos gatvėje 5A bus įrengta nauja pirtis ukmergiškiams. Joje planuojamos ne tik maudynės, bet ir masažai.

Papiktino vyrų nuogybės

Ne­li­kus mies­te vie­šos pir­ties, dau­giau lan­ky­to­jų su­lau­kia Del­tu­vo­je esan­ti pir­te­lė. Ta­čiau čia kait­ros mė­gė­jų su­si­kur­tos sa­vos tai­syk­lės pa­tin­ka ne vi­siems. Į re­dak­ci­ją pa­skam­bi­nu­si mo­te­ris pik­ti­no­si nuo­ga­liais, į lau­ką iš­bė­gu­siais at­si­gai­vin­ti po pir­ties.

Puslapis 1 iš 2

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų