Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Kauno „Santaros“ gimnazijoje vyko respublikinė jaunųjų mokslininkų konferencija „Iššūkis tyrėjams“, kurioje dalyvavo ir Ukmergės Antano Smetonos gimnazijos moksleiviai.

Kaune vyko seminaras regioninės žiniasklaidos atstovams. Jo dalyviai diskutavo apie Europos Sąjungos ateities perspektyvas kylančių iššūkių fone, buvo kalbama apie Lietuvos ateitį ES. Taip pat dalyviai susipažino su Investicijų planu Europai bei jo teikiamomis galimybėmis.

Lietuvos dziudo U-23 čempionatas

Kaune vyko atviras Lietuvos dziudo U-23 čempionatas. Jame dalyvavo sportininkai iš Lietuvos bei svečiai iš Latvijos.

Kau­ne vy­ko tarp­tau­ti­nis moks­lei­vių dziu­do čem­pio­na­tas Lais­vės gy­nė­jų die­nai pa­mi­nė­ti ir dziu­do pra­di­nin­ko Lie­tu­vo­je A. Bub­ne­lio at­mi­ni­mo tau­rei lai­mė­ti.

Ar viską žinome apie pabėgėlius, kaip sutiksime juos savo šalyje, kaip valstybė padės juos integruoti? Į šiuos ir kitus klausimus būrys lektorių bandė atsakyti ir plačiai papasakoti Kaune susirinkusiems žurnalistams. Išsamų seminarą organizavo Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

„Kauno taurė 2015“

Garliavos pramogų centre vyko sportinių šokių varžybos „Kauno taurė 2015“. Jose dalyvavo Ukmergės kultūros centro kolektyvo „Vėtra“ atstovai.

Vyko šachmatų varžybos

Lap­kri­čio 7–8 die­no­mis Tau­jė­nų dva­re vy­ko tarp­tau­ti­nis grei­tų­jų ir „Žai­bo“ šach­ma­tų tur­ny­rai „Vilk-mer­gė 2015“. Į jį at­vy­ko net 150 vai­kų ir su­au­gu­sių­jų. Jau­niau­siai da­ly­vei kau­nie­tei Da­nie­lei Gu­ca­gai­tei – vos ket­ve­ri.

Šaškių-šachmatų turnyrai

Įgy­ven­di­nant Šir­vin­tų ra­jo­no  Mus­nin­kų Al­fon­so Pet­ru­lio gim­na­zi­jos pro­jek­tą spa­lio 23 d. vy­ko  šaš­kių-šach­ma­tų tur­ny­ras „Šir­dis jau­na“.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų