Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Prisiminkite savo vaikystę – daugelio geriausi momentai, ko gero, sietųsi su dviračiu ir vasariškomis dienomis, kurias praleidote važinėdami gamtoje. Taigi, vaikiškas dviratis yra didelis ir labai svarbus pirkinys, kuris galimai jūsų vaikui visą likusį gyvenimą siesis su geriausiais vaikystės momentais.

Ukmergiškiai miesto gatvėse praėjusią savaitę galėjo stebėti Tarptautinių daugiadienių dviračių sporto varžybų „Baltic Chain Tour 2017“ koloną.

Šią savaitę Lietuvos kelių policijos tarnyba drauge su ERGO draudimo grupe Lietuvoje ir „Velomaratonu“ pradeda akciją, kurios metu miestų gatvėse bus rengiami į dviratininkų saugumo problemas dėmesį atkreipti skirti reidai.

Birželio 14 d. Saugaus eismo klasėje, esančioje „Šilo“ pagrindinėje mokykloje, surengta šventė jauniesiems dviratininkams.

Prieš keletą metų Molėtų, Ukmergės ir Širvintų rajonai, dalyvaujant VšĮ „Kauno tvirtovės projektai“, pradėjo kurti Širvintų – Giedraičių karinį istorinį parką.

Turbūt nei vienas neįsivaizduojame savo vaikystės be dviračio. Daugeliui ši transporto priemonė išlieka artima net ir po daugelio metų. Ne vien smagi veikla, bet ir nauda sveikatai yra garantuota vos atsisėdus ant dviračio sėdynės ir pradėjus minti pedalus. Sporto trenerių teigimu, važiavimas dviračiu padeda numesti svorio, kovoja su celiulitu, be to stiprina širdies ir kraujagyslių veiklą.

Visas dėmesys – dviračiams

Vos pasibaigus jau tradicine tapusiai Pabaisko regatai, vykusiai šeštadienį ant Žirnajų, jos organizatoriai „Skautų slėnis“ kimba į kitus projektus. Sekmadienį prasidėjo tarptautiniai jaunimo mainai „VeloCity“, finansuojami Erasmus+ programos.

Šeštadienį Ukmergę aplankė dviratininkų žygio „Per žydinčią Aukštaitiją“ dalyviai. 13 vyrų ir 5 moterys dviračiais įveikė daugiau nei 500 kilometrų.

Ant­ra­die­nį mies­to cen­tre su­si­rin­ko šim­tai dvi­ra­ti­nin­kų, aikš­tė­je prie­šais sa­vo dar­bo­vie­tę mankš­ti­no­si sa­vi­val­dy­bės dar­buo­to­jai, o po Uk­mer­gę kur­sa­vo ne­mo­ka­mas vie­ša­sis trans­por­tas.

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų