Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Prasidėjo Ukmergės rajono savivaldybės vadovų susitikimai su miesto seniūnaičiais ir seniūnaitijų gyventojais. Pirmieji du susitikimai įvyko Senamiesčio pagrindinėje mokykloje ir Pašilės progimnazijoje.

Ukmergės rajono meras Rolandas Janickas praėjusią savaitę susitiko su miesto seniūne ir seniūnaičiais.

Daugiabučių namų, kuriuose įsteigtos bendrijos, gyventojų skundai neretai pasiekia teisininkus. Konfliktai dažniausiai susiję su finansiniais dalykais. Kartais paaiškėja, kad dėl jų kalta pati netinkamą sprendimą priėmusi bendrija.

Praėjusią savaitę vyko Ukmergės rajono savivaldybės vadovų ir tarybos narių susitikimas su rajono gyventojais. Išklausę ataskaitų ukmergiškiai turėjo progą pateikti jiems klausimų. Pasirodo, aktualiausia Ukmergėje – šiukšlių tema. Tokių klausimų užduota daugiausiai.

Tarybiniais laikais sirenos buvo vienintelis būdas įspėti gyventojus apie didžiules visuomenei grėsmes. Dabar tai – tik vienas iš būdų, o gyventojai raginami pasikliauti savo mobiliais įrenginiais bei laukti asmeninių pranešimų.

 

Dukstynos seniūnaitija – dvyliktoji mieste, kurios gyventojai atsiliepė į Ukmergės rajono savivaldybės administracijos kvietimą ateiti ir pasikalbėti apie džiaugsmus ir rūpesčius, apie tai, ko, galbūt, rajono valdžia nežino.

Praėjusią savaitę vyko Ukmergės rajono profesinių sąjungų susivienijimo komiteto susirinkimas. Į jį atvyko rajono įmonių ir organizacijų profesinių sąjungų pirmininkai bei revizijos komisija.

Viename iš Pašilės progimnazijos kabinetų vasario 14-osios pavakare nesutilpo visi norintieji į jį patekti. Kai kuriems teko prisėsti ir ant koridoriuje pastatytų kėdžių. Taip gausiai Pašilės seniūnaitijos gyventojai rinkosi į Ukmergės rajono savivaldybės vadovų ir administracijos organizuotą susitikimą.

Gėlių seniūnaitija – dešimtoji mieste, kurios gyventojai vasario 12-ąją susirinko pasikalbėti su Ukmergės rajono savivaldybės bei miesto seniūnijos atstovais.

Elektroninėje erdvėje nusikaltėlius domina ne tik informacija apie valstybinės reikšmės objektus ar svarbius asmenis. Jų aukomis gali tapti kiekvienas, besinaudojantis kompiuteriu.

Puslapis 1 iš 5

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų