Ukmergės šilumos ūkio naujienos

Didės medikų algos

Sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad nuo liepos 1 d. ne mažiau kaip 8 proc. bus didinami gydytojų ir slaugytojų atlyginimai.

Išsaugokite odos jaunystę

Kofermento Q10 vartojimas gali būti naudingas būdas žmogaus odai išsaugoti pakankamą energijos apykaitą ir padėti ląstelėms apsisaugoti nuo oksidacinio streso, kuris spartina odos senėjimo procesus.

Sveikata – brangiausias turtas, todėl natūralu, kad prieš kiekvieną procedūrą ar gydymą aplanko mintys: ar tai saugu? Šis klausimas itin dažnai užduodamas kalbant apie akių korekciją lazeriu – procedūrą, kurios metu per keliolika minučių pašalinamos ilgus metus pacientą kankinusios regėjimo ydos ir sutrikimai.

Nesibaigia nesutarimai tarp Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro (PSPC) ir vieno iš šios įstaigos padalinių – greitosios medicininės pagalbos. Praėjusią savaitę prie šios istorijos vėl bandyta grįžti savivaldybės lygmeniu.

Daugelyje šalies savivaldybių šią savaitę skelbiama gripo epidemija. Tarp jų ir Ukmergė. Tokios rekomendacijos sulaukė mūsų rajono savivaldybė.

Ukmergėje užfiksuotas naujas plaučių tuberkuliozės atvejis. Šia liga susirgo vienas mokinys. Specialistai įspėja, kad vos pajutus galimos ligos požymius, svarbu kreiptis į gydytoją.

Jeigu savo šlapime pastebėjote spalvos pokyčių arba kraujo – tai ženklas, kad jūsų inkstų arba šlapimo sistemos funkcija gali būti sutrikusi arba jau sergate tam tikromis ligomis: lėtiniu prostatitu, cistitu arba net inkstų ar šlapimo pūslės vėžiu.

71 gydymo įstaiga dalyvauja antikorupcinėje akcijoje „Geriausia padėka gydytojui – Jūsų šypsena“

Sveikatą stiprinsime pagal planą

Ukmergiškiai yra didesni ligoniai nei kitų rajonų gyventojai. Be to, čia statistiškai daugiau savižudžių, girtuoklių ir net skenduolių, o mamos nenori žindyti savo kūdikių.

Į redakciją paskambinusi jauna moteris pasakojo, per kokias kančias jei teko išsireikalauti medikų dėmesio savo kūdikiui.

Puslapis 1 iš 3

Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų