Kviečia į koncertą Ukmergėje

Ukmergiškis reperis Pijus Opera kviečia į savo koncertą Ukmergėje.

Pijus gerai žinomas Lietuvos repo muzikos pasaulyje kaip repo kovų čempionas, o šiemet jis išgarsėjo ir išgarsino Ukmergę, pasiekęs 10-ies valandų laisvo improvizavimo rekordo. Improvizacijų žada ir koncerto programoje.

Koncertą mūsų mieste jis skiria „Mamai, Šventajai ir Lietui“.

Ukmergiškis poetas Jonas Takarevičius-Lietus – Pijaus mylimas poetas, artima siela, pernelyg anksti iškeliavusi iš šio pasaulio. Šventosios upė svarbi, nes tai ir pasivaikščiojimų kryptis, ir dažnas jo poezijos leitmotyvas. O mama yra žmogus, per kurį atkeliaujame į pasaulį. Mama asocijuojasi su namais, o šis koncertas ir vyks namuose.

„Mamai, Šventajai ir Lietui“ – pirmas reperio koncertas savo vaikystės ir paauglystės mieste. „Ukmergėje pirmą kartą pabučiavau merginą, susimušiau, kažko paragavau... Taip pat parašiau pirmą eilėraštį, įrašiau pirmą dainą, užlipau pirmąkart ant scenos. Bet niekada Ukmergėje dar nebuvau jūsų pakvietęs išgirsti visą mano solo programą“, – atvirauja reperis.

Koncertas vyks Velykų vakarą kavinėje „Aš būsiu čia“. Kavinės pavadinimui pasirinkta eilutė iš J. Takarevičiaus-Lietaus eilėraščio, virtusio daina. Tad vietos pasirinkimas labai artimas koncerto dedikacijai.

„Esate man visi labai svarbūs ir artimi, todėl kiekvieną iš jūsų, paminėjus Velykas su artimaisiais, vakare kviečiu ateiti į mano koncertą!“ – kviečia Pijus.

Koncerte jis žada pristatyti savo naujausius kūrinius, jau grojamus įvairiose platformose, ir artimą santykį su publika, visus įtraukiant į repo improvizacijos šou bei atveriant savo poeziją.

„Paskutiniu metu išleidau nemažai naujų dainų, o taip pat pasiekiau Lietuvos freestyle rekordą, dėl to pažadu šias dvi stiprybes apjungti koncerto metu. Papasakosiu ir daug sentimentalių istorijų, eilėraščių, o smagiausia – pasikviesiu įvairiausių svečių, kurie bus mūsų muzikinio torto vyšnios!“ – žada atlikėjas.

Koncertinį vakarą pratęs didžėjai Arminas Rabašauskas ir Deividas Varžgalys.

Pijus Opera – Pijus Vasiliauskas-Brazauskas – mokėsi Ukmergės Senamiesčio progimnazijoje, vėliau – Antano Smetonos gimnazijoje. 2014-aisiais Ukmergėje surengė pirmąjį ir iki šiol vienintelį repo kovų renginį.

Prieš karantiną vaikinas 43 žiemos vakarus grūdindamasis sėdėdavo ledinėje Šventosios upės tėkmėje, vis ilgindamas trukmę nuo 3 iki 10 min. Šį paties išsikeltą valios iššūkį galėjo stebėti jo sekėjai socialiniuose tinkluose. Šiuo metu vaikinas gyvena Vilniuje, kur Užupio gimnazijoje ruošiasi abitūros egzaminams.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų