„Solo Latino“ sportinių šokių čempionate, vykusiame Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje, dalyvavo ir Ukmergės kultūros centro kolektyvo „Vėtra“ atstovės. Geriausių rezultatų pasiekė jaunimo grupėje ketvirtą vietą iškovojusi Karolina Rimaitė.

Savaitgalį „Kauno taurė – 2018“ varžybose „Vėtrai“ atstovavo 4 šokėjų poros ir 5 solistės. Gustautas Girnys ir Elzė Jačionytė varžėsi tarp 63 porų ir iškovojo pirmą vietą.

Puikiai pasirodė Juozas Lobinas ir Elzė Jačionytė, Tomas Miškinis ir Smiltė Sipavičiūtė, solistės Austėja Paškevičiūtė, Austėja Lidakevičiūtė, Kamilė Kudirkaitė, Taurėja Javtokaitė, Gabrielė Girnytė, Ieva Lobinaitė.

Ukmergės kultūros centro šokių kolektyvas „Vėtra“ gegužės 20 d. visus pakvies stebėti savo organizuojamas respublikines kvalifikacines varžybas „Vėtros taurė 2018“, kurios vyks Ukmergės technologijų ir verslo mokykloje.

 

UŽ inf

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų