Į Dakarą su Juknevičiaus komanda – ir ukmergiškis

Antano Juknevičiaus komanda. Antano Juknevičiaus komanda.

Į Pietų Amerikoje, Peru, vyksiančias Dakaro varžybas sausio 2-osios rytą išlydėtas ir ukmergiškis verslininkas Valdas Petronis.

Jis vyksta drauge su Antano Juknevičiaus komanda.

Šios „Craft bearings“ komandos pilotas sieks pagerinti 2018 m. pasiektą Baltijos šalių rekordą. A. Juknevičiaus šturmanas Darius Vaičiulis komandos laukia Limoje. Prieš Dakaro ralį šturmanas įgyvendino savo svajonę ir įkopė į Vinsono viršukalnę Antarktidoje. Deja, grįžti į Lietuvą laiku nespėjo, tad priėmė sprendimą keliauti tiesiai į Limą, kur Dakaras ir startuos.

Į dykumų maratoną Peru išvyko net penkios komandos iš Lietuvos. Karštame Pietų Amerikos smėlyje su savimi ir varžovais kovos du motociklininkai – Balys Bardauskas bei Arūnas Gelažninkas.

Taip pat – trys visureigių komandos: Antanas Juknevičius su Dariumi Vaičiuliu, Vaidotas Žala su Sauliumi Jurgelėnu ir Benediktas Vanagas su Sebastianu Rozvadovskiu.

Dakaro ralis prasideda sausio 6-ąją Limoje, kai visi jo dalyviai pasirodys ant šventinio podiumo ir prisistatys žiūrovams.

Sausio 7-ąją laukia pirmasis Dakaro greičio ruožas, sausio 13-ąją – laisvadienis, o sausio 17-ąją – finišas. Šių metų Dakaras – pirmasis, vyksiantis tik vienoje valstybėje, Peru.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+3 # Kažkas 2019-01-06 17:20
Kur užsakymo numeris? Gi ponas kandidatas į merus reklamuojasi...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # X 2019-01-07 06:51
Vienintelis kandidatas i metus ne ubagas. Gal ir verta balsuot uz ji.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # viktor 2019-01-07 10:31
pakazuha
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų