Jėgas išbandė dviračių slalomo rungtyje

Dviračių slalomo varžybų dalyviai. Dviračių slalomo varžybų dalyviai.

Rečionių bendruomenė, dalyvaudama konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse“, organizavo dviračių slalomo varžybas. Tokios varžybos kaime vyko pirmą kartą ir sulaukė būrio dalyvių.

Šios bendruomenės pirmininkė Janina Stancikaitė-Strikienė pasakojo, kad renginio metu juos aplankė Ukmergės policijos komisariato bendruomenės pareigūnės Ingrida Dutkienė ir Daiva Novikienė. Jos apžiūrėjo susirinkusiųjų dvirates transporto priemones, patarė, ką reikėtų pataisyti ar įsigyti, kad dviračiai ir paspirtukai atitiktų visus kelių eismo taisyklių ir saugumo reikalavimus.

Primintos saugaus elgesio kelyje taisyklės, aptarti žmonių įpročiai, keliantys grėsmę saugumui. Pareigūnės pademonstravo naujausias saugumo priemones dviratininkams ir pėstiesiems.

Parodyta, kaip naudoti visų rūšių atšvaitus taip, kad jie būtų matomi geriausiai. Įteiktos saugaus eismo atmintinės.

Vykusių dviračių slalomo varžybų metu jėgas išbandyti pasiryžo 12 dalyvių nuo 5 iki 36 metų.

Reikėjo kuo greičiau aplenkti bokštelius, įveikti 20 centimetrų pločio tiltą ir staigius posūkius. Trasoje buvo leidžiama lenktyniauti ir dviračiais, ir paspirtukais. Paaiškėjo, kad abi transporto priemonės gali išvystyti labai panašų greitį.

Aukso medaliu buvo apdovanotas Kasparas Stancikas, sidabras atiteko Gabijai Kaselytei, o bronza pasipuošė Emigijus Berneckis. Visi dalyviai ir sirgaliai buvo apdovanoti atšvaitais.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų